Всi новини, сторінка 31

06 12

Третє грудня – Міжнародний день людей з особливими потребами. Для Покрова це ще одна нагода розповісти про неймовірних містян, різних за віком, але спільних у своїх непростих життєвих історіях, прагненнях та мріях. Цього дня соціальні установи, заклади культури й освіти говорили про досягнення, успіхи, про спільні проєкти і плани покровчан, обмежених у можливостях, але не у бажанні наповнювати своє життя яскравими подіями.


03 12

3-грудня - особлива дата. Вона нагадує про решту днів, коли можемо підтримувати тих, кому в житті трохи складніше. Саме так роблять у міському інклюзивно-ресурсному центрі, де не лише надають комплексну психолого-педагогічну оцінку розвитку дітей, а а й допомагають розвиватися, отримувати необхідну допомогу та корекцію, і, звичайно - приємно і корисно проводити час.


02 12

Юні творчі покровчани навіть у період жорстких карантинних обмежень беруть участь у різних конкурсах та отримують перемоги!


30 11

25 листопада відзначають Всесвітній день боротьби за ліквідацію насильства щодо жінок. З цієї дати у світі розпочинається 16-денний марафон акцій, який привертає увагу суспільства на це негативне явище. Завершиться він 10 грудня - в Міжнародний день прав людини.


30 11

Четверта та шоста загальноосвітні школи поповнилися 23 ноутбуками. Закупівля комп’ютерної техніки – частина проєкту «Ноутбук кожному вчителю», котрий впроваджується Міністерством освіти і науки та Міністерством цифрової трансформації. Його реалізація триває за рахунок співфінансування - коштів державної субвенції та коштів місцевого бюджету.


29 11

Осінь цього року видалася дійсно, барвистою та яскравою. Вона й надихнула талановитих покровчан до створення гарних робіт, які вони надсилали до різних конкурсів.


26 11

Низку нагород за участь у відкритих дистанційних конкурсах отримали допитливі вихованці гуртка “Цікава арифметика” Будинку творчості дітей та юнацтва.


23 11

Минулого тижня у країні відбувся щорічний Всеукраїнський тиждень безпеки дорожнього руху, покликаний привернути увагу суспільства до проблем травматизму та смертності на українських дорогах і пошуку шляхів їхнього подолання. Традиційно,  в школах та дитячих дошкільших закладах Покрова для підростаючого покоління проводиться Тиждень безпеки дорожнього руху, де дорослі нагадують дітям правила поведінки на дорозі.


22 11

Практичний психолог Інклюзивно-ресурсного центру Людмила Смірнова представила свою роботу на ІІ Всеукраїнській науково-практичній конференції (з міжнародною участю) «ГУМАНІТАРНО-ПЕДАГОГІЧНА ОСВІТА: ЗДОБУТКИ, ПРОБЛЕМИ, ПЕРСПЕКТИВИ».


15 11

Ще один проєкт Бюджету участі успішно реалізовано. Цікаву ідею, яка була мрією і дітей, і дорослих - втілено у життя. Партиципаторне бюджетування є шансом вплинути на місце, де ти живеш та працюєш, впровадивши власні задуми і плани.