Всi новини, сторінка 33

23 09

21 вересня Покров зустрічав команди учасників ІІІ етапу Всеукраїнського фізкультурно-патріотичного фестивалю школярів «Козацький гарт». На стадіоні «Авангард» цього дня панувало справжнє свято спорту! Спортивна подія зібрала 11 команд з усієї Дніпропетровщини. Наше місто представляли  учні СЗШ№6.


20 09

Розпочався новий навчальний рік й у вихованців Школи робототехніки, що діє при Будинку творчості дітей та юнацтва. Юні покровчани вже декілька років поспіль мають змогу безкоштовно оволодівати актуальними знаннями. Учні вактивно занурилися у науково-творчий процес, де розвивають свої здібності, і, можливо, роблять перші кроки до майбутніх професій.


16 09

Володимир Томілов, керівник автомодельного гуртка, у складі національної збірної взяв участь у Чемпіонаті та Кубку Європи, де Команда України посіла переможні другі місця.


14 09

Учні колективної радіостанції Будинку творчості продовжують завойовувати радіоефір країни та світу. Радіоспорт став улюбленим для багатьох юних покровчан. І навіть після закінчення школи вони активно продовжують займатися справою до душі та беруть участь у змаганнях.


10 09

Стартував новий навчальний рік. Це значить, що навчання розпочалися не лише у школах, а й у творчих осередках Покрова. У кожній дитині є надзвичайний талант, і завдання дорослих – створити світ, який дасть змогу його розкрити! Цим і займаються позашкільні освітні заклади міста.


07 09

Для цього є всі передумови. На сьогодні показник щеплення освітян від коронавірусу є найвищим серед територіальних громад Дніпропетровщини, складає 90,2%.


01 09

Навчальний рік 2021-2022 покликав понад 4 тисяч учнів, з яких 394 першокласники та 171 одинадцятикласник. Школа радо відкривала двері – з побажаннями добра та успішного навчання.


17 08

Колективний проект Будинку творчості дітей та юнацтва посів ІІІ місце в обласному природоохоронному конкурсі “Природна скарбниця Придніпров'я”. Роботу, в якій проілюстровано природоохоронну діяльність позашкільного закладу, презентувала на конкурс заступник директора Ірина Саганець.


13 08

Вчора з робочим візитом у Покрові побували голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук, перший заступник голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації Володимир Орлов, народні депутати Денис Герман та В’ячеслав Медяник, голова Нікопольської районної державної адміністрації, депутати обласної та районної рад. Разом з міським головою Олександром Шаповалом вони відвідали нещодавно запущені в роботу соціально значущі об'єкти.


12 08

Для креативних вихованців Будинку творчості дітей та юнацтва без улюблених справ і канікули - не канікули. Вихованка гуртка “Колібрі” Ксенія Марчук здобула диплом І ступеню V всеукраїнського конкурсу декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва "Мій світ - мистецтво ".