Всi новини

22 03

Мешканці громади та внутрішньо переміщені особи можуть скористатися “ПУНКТАМИ НЕЗЛАМНОСТІ” за наступними адресами:

22 03

У зв’язку з наймасштабнішою ракетною атакою російської федерації за останній час на українську енергетику, є влучання та пошкодження об’єктів генерації системи переподачі та розподілу електроенергії, у зв’язку з чим на території Покровської міської територіальної громади застосовуються стабілізаційні екстерні відключення електроенергії.

05 07

У разі  надзвичайної  ситуації на  Запорізькій  АЕС, у Покрові діятимуть 12 пунктів евакуації населення. Звертаємо увагу: евакуація населення не оголошена. Проте місто готове до будь-якого  розвитку подій на Запорізькій  АЕС, затверджено план евакуації, який у тому числі визначає місця розташування збірних евакуаційних пунктів.

02 06

Перелік захисних споруд цивільного захисту (оновлений) розташованих в межах Покровської міської територіальної громади

26 07

Сьогодні у міськвиконкомі відбулося пленарне засідання чергової 56 сесії Покровської міської ради 8 скликання.


26 07

Сьогодні місто провело в останню земну дорогу мужнього воїна, який боронив рідну землю від російських окупантів. Віталій Пшеничний воював на Харківському напрямку. Сержант, водій 2 самохідного артилерійського взводу, самохідного артилерійського дивізіону, загинув 18 липня у Куп’янському районі.


26 07

Завтра професійне свято відзначатимуть люди, які причетні до великої справи — охорони здоров'я українців. Цьогоріч наша країна вдруге відзначення День медика 27 липня, у День св. Пантелеймона, якого вважають покровителем лікарів.


26 07

26.07 з 8:00 у зв’язку з аварійною ситуацією на водопровідних мережах міста буде припинено водопостачання до виконання аварійно-відновлювальних робіт. Приносимо вибачення за тимчасові незручності.


26 07

На цьому у своєму зверненні наголосив Президент України Володимир Зеленський. - Бажаю здоров’я, шановні українці, українки! Сьогодні був насичений день.