Всi новини

22 03

Мешканці громади та внутрішньо переміщені особи можуть скористатися “ПУНКТАМИ НЕЗЛАМНОСТІ” за наступними адресами:

22 03

У зв’язку з наймасштабнішою ракетною атакою російської федерації за останній час на українську енергетику, є влучання та пошкодження об’єктів генерації системи переподачі та розподілу електроенергії, у зв’язку з чим на території Покровської міської територіальної громади застосовуються стабілізаційні екстерні відключення електроенергії.

05 07

У разі  надзвичайної  ситуації на  Запорізькій  АЕС, у Покрові діятимуть 12 пунктів евакуації населення. Звертаємо увагу: евакуація населення не оголошена. Проте місто готове до будь-якого  розвитку подій на Запорізькій  АЕС, затверджено план евакуації, який у тому числі визначає місця розташування збірних евакуаційних пунктів.

02 06

Перелік захисних споруд цивільного захисту (оновлений) розташованих в межах Покровської міської територіальної громади

19 04

Сьогодні відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Покровської міської ради. На засіданні було розглянуто питання соціального спрямування. Проєкти рішень підготовлені профільними управліннями та відділами виконавчого комітету. Прийнято відповідні рішення.


19 04

Сьогодні місто зі скорботою прощалося з Максимом Скрипником, старшим сержантом, сапером інженерно-саперної роти групи інженерного забезпечення. Герой загинув поблизу населеного пункту Райгородка, що на Харківщині, йому було 46 років… У мирному житті талановитий спортсмен, тренер, майстер спорту України з легкої атлетики, він віддав найцінніше заради майбутнього своєї землі.


19 04

На цьому наголосив Президент України Володимир Зеленський у своєму зверненні. Бажаю здоров’я, шановні українці, українки! Головне за сьогодні.


19 04

Про це зранку повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. - Частину ворожих цілей збили Сили ППО. Зокрема, тільки за ранок, попередньо, 9 ракет. І ще 2 – вночі. Деталі щодо цього – згодом. На жаль, є й влучання.


18 04

На цьому наголосив Президент України Володимир Зеленський у своєму зверненні. Дорогі українці, українки! Підсумки цього дня.