Всi новини

17 04

Ця думка об’єднала освітян, учасників премії «Ранкові зорі», хто в умовах війни продовжує навчати дітей, підтримувати своїх вихованців, вселяючи віру у Перемогу України і в майбутнє під мирним небом рідної землі. Серед педагогів, які ділилися досвідом, і покровчанка Аліна Морозова, вчитель початкових класів Гімназії №4, яка стала півфіналісткою фахового конкурсу.


09 04

Вихованці гуртка робототехніки Будинку творчості дітей та юнацтва долучились до участі у відкритому обласному конкурсі науково-технічної творчості "В гостях у роботів".


08 04

Таким є гасло цьогорічного Всесвітнього дня здоров’я, який  зустрічають 7 квітня. Покров теж не оминув цієї важливої дати, котра бере початок у 1948 році. Саме тоді була заснована Всесвітня організація охорони здоров’я,  проведено першу Всесвітню асамблею здоров’я, на якій прийнято рішення про встановлення Дня здоров’я.


04 04

Заклади  загальної середньої освіти міста - постійні учасники  та призери престижної  міжнародної виставки “СУЧАСНІ ЗАКЛАДИ  ОСВІТИ - 2024”. Цьогоріч освітянську спільноту міста успішно представив колектив ліцею №2. У межах виставки  організатори провели рейтинговий конкурс із 14 номінацій,  де  було  представлено 510 робіт з двадцяти областей України,  а також учасників  з Польщі, Литви, Румунії, Угорщини та Естонії.


02 04

2 квітня у всьому світі одягають блакитне на знак підтримки людей з аутизмом. До Всесвітнього дня поширення інформації про проблему аутизму в Інклюзивно-ресурсному центрі Покрова фахівці організували та провели флешмоб “Одягни блакитну свічку”.


02 04

Конкурс із такою назвою зібрав творчих дітей Дніпропетровщини і символічно завершився у Всесвітній день поезії, 21 березня. Він проходив у номінаціях «Поезія» та «Проза» для трьох вікових категорій. 133 учня із 20 громад області подали на розгляд журі 237 творчих робіт. Взяли участь у Обласному літературному конкурсі й талановиті покровчани. Участь стала плідною, творчі школярі отримали призові місця.


21 03

Сьогодні день, який присвячений підтримці та приверненню уваги до проблем людей з синдромом Дауна. Цього дня у світі проходить флешмоб lots of socks - люди вдягають шкарпетки з різними кольорами та візерунками, щоб відчути, як це - бути не як усі та привертати увагу. На підтримку вихованців з цією генетичною особливістю, різнокольорові шкарпетки одягли й у міському інклюзиво - ресурсному центрі, де пройшло відкрите корекційне заняття “Сонячні промінчики”.


19 03

Покровчани продовжують здобувати нові знання, брати участь у конкурсах та перемагати. Наставники всіляко підтримують їх у цьому - навчають, допомагають долати труднощі, мотивують до руху вперед.


18 03

Разом з тисячами випускників із України та за її межами, майбутні абітурієнти з Покрова готуються до одного з найважливіших етапів шкільного життя - Національного мультипредметного тесту. Його результати потрібні для вступу на всі спеціальності, як на бюджет, так і контракт.


13 03

З 8 по 10 березня автомоделісти Будинку творчості дітей та юнацтва боролись за лідерство у Всеукраїнських відкритих змаганнях з кордових автомоделей у приміщенні, які проводилися для учнівської молоді у м. Луцьк. Покровчани представляли не лише місто, а й Дніпропетровщину.