Всi новини

22 07

Стартував головний етап вступної кампанії-2024, коли абітурієнти подають заяви на навчання для здобуття ступеня бакалавра.


22 07

“Покращення доступу до послуг дошкільної освіти в умовах надзвичайних ситуацій та раннього відновлення в Україні” - так називається проєкт, до якого долучилася частина закладів дошкільної освіти та дошкільних підрозділів ліцеїв нашої громади. Він стартував на початку липня і покликаний сприяти соціалізації дітей та формувати у здобувачів дошкільної освіти компетентності, передбачені державним стандартом дошкільної освіти.


18 07

Літо для вихованців Будинку творчості дітей та юнацтва — додаткова можливість продемонструвати свої здібності й таланти. Такою нагодою стала участь дітей у V Всеукраїнському вокальному конкурсі народної творчості “Співоча птаха”.


17 07

Всеукраїнський челендж до Всесвітнього дня бадмінтону «Я люблю бадмінтон» згуртував школярів, любителів активного дозвілля, всієї країни. Він тривав декілька місяців та складався з трьох етапів. Юні покровчани стали учасниками челенджу. Учні ліцею №9 долучились до участі на всіх етапах та стали переможцями!


16 07

Діти з шаною ставляться до подвигу воїнів, які живим щитом стали на захист України. Немає ціни мужності та героїзму. Аби підтримати та вшанувати подвиг наших янголів-охоронців: воїнів, медиків, волонтерів, ветеранів ЗСУ протягом трьох місяців тривав обласний образотворчий конкурс-портрет “Титани мужні рідної землі”.


11 07

Друге командне місце та десять медалей привезли з міста Стрій покровчани, вихованці Будинку творчості, тренера Володимира Томілова.


02 07
2 липня 2024 р. 163 Освіта

Творче літо

Вихованці БТДЮ навіть у період відпочинку радують своїми досягненнями у творчості. Виставка-конкурс мистецтв "Сім'я -Любов" згуртувала дітей різних вікових категорій у творчих онлайн-перегонах.


01 07

Випускниця здобула найвищий бал при складанні національного мультипредметного тесту з біології. Такі високі результати головного шкільного екзамену є підтвердженням успішного навчання, адже  Анастасія нагороджена золотою медаллю за особливі досягнення, численними похвальними грамотами.


28 06

28 червня - 28 - річниця з Дня ухвалення Конституції України. З нагоди знакової дати покровчани, представники влади міста поклали квіти до пам'ятника Тарасу Шевченку. У закладах освіти та культури пройшли тематичні онлайн-заходи.


27 06

Педагоги з усієї Дніпропетровщини взяли участь у масштабному форумі, презентуючи досвід роботи – освітянські новації. «EDU_FEST Dnipro – 2024» є потужним стимулом до пошуку й реалізації власних методик. Це обмін ефективним педагогічним досвідом та створення умов для співпраці наукових, науково-педагогічних та педагогічних працівників, які розробляють та запроваджують педагогічні інновації.