Всi новини

21 10

Вихованці загальноосвітніх та позашкільних творчих закладів Покрова здобули заслужені перемоги у низці мистецьких конкурсів, продемонструвавши свої таланти й креативність.


10 10

Всесвітній День ментального здоров’я для Покрова - ще одна можливість поговорити про те, що сьогодні турбує кожного: про психологічну стійкість і психологічну допомогу.


09 10

Малюнки, листи, зворушливі сувеніри й смаколики – такі бажані подарунки для воїнів ЗСУ, які стають оберегами.


08 10

Вчитель української мови та літератури, автор численних поетичних та прозових творів, Тетяна Прокоф’єва знана не лише у рідному місті . Ії світлі, життєстверджуючі поезії увійшли до багатьох збірок, літературних альманахів, високо оцінені журі мистецьких конкурсів всіх рівнів. Не так давно у світ вийшов авторський збірник «З теплом написані слова», що стало подією для всього міста.


03 10

Ліцей №3 міста посів 32 позицію з 386 навчальних закладів Дніпропетровщини, увійшовши до топ-50 шкіл рейтингу.


01 10

Перший день жовтня для Покрова є визначальним, бо увібрав в себе найголовніші дати, котрі ілюструють вчорашній, сьогоднішній і майбутній поступ громади. День міста, День Захисників і Захисниць України, День Козацтва, День Ветерана – дати, за якими велич, міць, історичний досвід – любов до рідної землі!


30 09

STEM-освіта стала невід'ємною частиною сучасного освітнього простору. Нещодавно у Дніпрі відбувся круглий стіл на тему «Регіональні вектори розвитку STEM-освіти», організований Дніпровською академією неперервної освіти. Захід зібрав освітян, науковців та представників громадських організацій з усієї області, які активно впроваджують STEM-технології, зокрема з міста Покров.


27 09

Позашкільна освіта — незмінна ланка освіти громади, що охоплює сотні дітей. Якщо школа дає обов'язкові знання, то в Будинку творчості дітей та юнацтва вихованці розкривають свої таланти і обдарування, реалізують свій потенціал.


23 09

З такими думками зустрічав Покров Міжнародний день миру. Для кожного цей день має особливе значення, бо він про єдине прагнення українців – жити у мирній, вільній, суверенній державі. Для покровчан це не абстрактне поняття, бо мир – це повернення додому рідних людей, мужніх Захисників і Захисниць, це світ без сирен, це синя блакить неба.


16 09

Напередодні Дня рятувальника, який Україна відзначатиме завтра, до вогнеборців Покрова завітали школярі. Команда юних рятувальників-пожежників мала можливість більше дізнатися про героїчну професію, для якої мужність та подвиги є повсякденною справою.