Всi новини, сторінка 29

03 02

Так говорить про свою мрію юна співачка з нашого міста, третьокласниця НВК№2 Катерина Смиченко. А поки що вона навчається та долає маленькі вершини перемог. Так, нещодавно отримала нагороди за перемоги у двох відбіркових турах Всеукраїнського фестивалю-конкурсу талантів «Korrado festival».


01 02

Сьогодні розпочалася реєстрація для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні. Триватиме вона до 9 березня. За інформацією міського управління освіти, у 2022 році складати державну підсумкову атестацію у формі ЗНО готуються 168 учнів 11-класів закладів загальної середньої освіти нашої громади. Комплекти реєстраційних документів учнів керівники закладів освіти мають надіслати до регіонального центру якості освіти протягом лютого.


28 01

Нещодавно пройшов V Всеукраїнський мистецький конкурс “Податкова абетка”, який традиційно проводить Університет державної фіскальної служби України. На запрошення творчо позмагатися за перемогу в конкурсі відгукнулися гуртківці Будинку творчості дітей та юнацтва. Приємним сюрпризом для них стали підведені результати.


28 01

Новорічні свята вже лишилися позаду, а підростаюче покоління Покрова збирає врожай творчих новорічних старань. Стали відомі підсумки відкритої виставки-конкурсу дитячих робіт «Новорічний HAND MADE», яку дистанційно провели у Києві. До конкурсу надійшло 373 роботи з різних куточків України. В ній взяли участь й вихованці навчально-виховного комплексу №1, запропонувавши 14 своїх творчих робіт, 9 з яких стали призерами.


28 01

Чергові здобутки - у вихованця середньої загальноосвітньої школи №9. Учень 9-С класу Володимир Євменов посів 2 місце в обласному дитячому конкурсі " Мої права - великі можливості". Хлопчик брав участь у номінації "Малюнок-плакат" і його робота підкорила суддів змістовністю та гарним виконанням.


20 01

Підбито підсумки Відкритого дистанційного конкурсу-виставки “Новорічні пригоди - 2022”. Журі переглянуло та оцінило понад півтори тисячі робіт, які надійшли з 136 закладів освіти України. Найактивніші - конкурсанти з Дніпропетровщини, серед яких вихованці Будинку творчості дітей та юнацтва.


18 01

Вихованці гуртка «Цікава арифметика» Будинку творчості дітей та юнацтва – активні й допитливі. Разом з керівником Галиною Рекун завжди пізнають щось нове та перебувають у вирі творчості. Участь у Всеукраїнському конкурсі «Зимові свята в традиціях нашого народу» принесла малечі гарні результати. Вихованці отримали п’ять дипломів І-го ступеню, три дипломи ІІ-го ступеню та два дипломи ІІІ ступеню! Конкурс було приурочено до традиційних зимових свят, які здавна мають


13 01

Вже з першого січня згідно з постановою Кабміну №305 всі українські школи переведено на харчування за новими нормами.


10 01

Зареєструватися для участі у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні покровчанам можна до 22 січня на сайті Дніпропетровського регіонального центру оцінювання якості освіти.


05 01

Новий рік відкриває нові творчі здобутки юних покровчан. Учениця загальноосвітнього ліцею Катерина Євсюкова взяла участь у обласному дитячому конкурсі «Мої права – великі можливості». Творчі перегони наприкінці минулого року об'єднали дітей Дніпропетровщини віком від 6 до 18 років у трьох тематиках та номінаціях.