Всi новини, сторінка 32

15 11

Вже понад п’ять років Покров успішно співпрацює з Північною екологічною фінансовою корпорацією НЕФКО. За цей час реалізовано важливі проєкти з реконструкції вуличного освітлення міста та прилеглих селищ. Черговим прикладом продуктивної спільної роботи стала модернізація дитячого садочка “Сонечко”. Де впроваджено термомодернізацію будівлі, що дозволяє більш як вдвічі знизити втрати тепла.


09 11

Щороку 9 листопада Україна відзначає День української писемності та мови. Ця дата припадає на православне свято – день вшанування преподобного Нестора-літописця – послідовника творців слов'янської писемності Кирила і Мефодія. 


08 11

Творча команда вихованців та педагогів навчально-виховного об'єднання долучилася до створення першої інтерактивної карти українських легенд та міфів.


03 11

Позашкільна освіта міста не залишається осторонь дистанційного навчання. На час введення карантину, творчі наставники організовують активну роботу з вихованцями, створюючи навчальні робочі групи та спілкуючись через онлайн-зустрічі, соціальні спільноти, онлайн-платформи.


22 10

Вихованці гуртка "Цікава арифметика" Будинку творчості дітей та юнацтва не лише люблять тренувати математичне мислення й арифметичні навички, а й залюбки беруть участь у різноманітних конкурсах. Так, нещодавно допитливі й активні юні покровчани привітали компанію Google, взявшии участь у Всеукраїнському конкурсі «ОК, GOOGLE, З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!» (від проекту "На урок"), та отримали відзнаки! Юні математики, вихованці керівника гуртка Галини Рекун, - Іван Грицюк та Софія Клокова отримали


18 10

Спортсмени Будинку творчості дітей та юнацтва взяли участь у Всеукраїнських відкритих змаганнях з автомодельного спорту серед учнівської молоді ((юніори) кордові моделі (ІV ранг)), що відбулись 7-10 жовтня у Миколаєві. З-поміж юних учасників із різних куточків України покровчани стали найкращими і вибороли перше командне місце! Вихованці тренера Володимира Томілова також отримали високі результати в особистих заліках. Анна Булка посіла І місце в класі Е1К та І місце в класі Е2К. Денис Прус - І


08 10

Сприймати благодійність як норму життя дітей учать змалку. Школярі Покрова долучилися до Всеукраїнської благодійної акції “Монетки дітям”, яку проводили “Ощадбанк” спільно з управлінням освіти. Впродовж вересня діти збирали 25-копійчані монети, які вийшли з обігу. Приносили їх до навчальних закладів, а потім централізовано - до банку, який переказував їх на рахунок благодійного фонду “Таблеточка”, що опікується онкохворими дітьми.


05 10

Авіамоделювання - один із найцікавіших видів дитячої технічної творчості, яке вже багато років вивчає підростаюче покоління Покрова. Допитливі вихованці викладача Олександра Коротаєва, знайомляться зі світом авіації, проектують, виготовляють і пілотують дистанційно керовані літальні апарати, а також створюють масштабні копії справжніх літаків. Команда авіамоделістів Покрова багато років поспіль лідирує у Всеукраїнських змаганнях з авіамодельного спорту і цей рік не став винятком! Вихованці Олексій


24 09

Коли хороша новина приходить не одна — це вдвічі приємно. Так днями сталося в НВО. Спочатку дізналися про перемогу в обласному медіафестивалі, а потім, що їхню команду відібрали до участі в онлайн-таборі «Girls STEM Camp».


23 09

22 вересня делегація школярів старших класів загальноосвітніх закладів міста разом з педагогами відвідали перший в Україні Музей АТО , який декілька років тому відкрили у Дніпрі в екскурсійній експозиції відділу Дніпропетровського національного історичного музею імені Д.І. Яворницького. Такі поїздки є традиційними, вони відбуваються в рамках міської цільової Програми національно-патріотичного виховання.