КОЛЕКТИВ ГІМНАЗІЇ ПОКРОВА НАГОРОДЖЕНО ЗОЛОТОЮ МЕДАЛЛЮ

XV Міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті», яка відбулась наприкінці жовтня у Києві, стала переможною для педагогічного колективу гімназії №4 Покрова. Команда закладу, очолюваного директором Світланою Главацькою, представила доробки, в основу яких лягли багаторічні результати спільної роботи. Високий професіоналізм, помножений на безмежну любов до дітей, відданість своїй професії та країні  – головний секрет невтомного колективу.

Найвищу нагороду отримали напрацювання педагогів навчального закладу у номінації «Упровадження сучасних технологій національно-патріотичного виховання як засобу формування патріотичної свідомості й утвердження української громадянської ідентичності».

За результатами участі та високої експертної оцінки, яку проводили фахівці наукових установ Національної академії педагогічних наук України та Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти», за  презентацію досягнень  і ефективне впровадження освітніх інновацій колектив закладу нагороджено відзнаками - золотою медаллю та дипломами.

В обраній конкурсній темі педагоги гімназії (Ольга Майборода, Олена Сапун, Юлія Оніщенко, Аліна Морозова, Вікторія Оніщенко, Галина Войтенко, Олена Копаниця, Альона Пилипенко, Тетяна Чижик, Лілія Миронова, Олена Аксьонова, Тетяна Кальмар, Анна Дзюба, Анатолій Грищенко, Олександр Бойко на чолі з директором Світланою Главацькою) гідно презентували свої напрацювання. Клопітку, масштабну й дуже відповідальну роботу щодо узагальнення досвіду роботи закладу виконала вчитель історії Олена Сапун.

За авторські розробки виховних заходів педагог-організатор Юлія Оніщенко та вчитель початкових класів Вікторія Оніщенко нагороджені сертифікатами автора.

Педагоги, автори опрацьованої теми, зазначають, що національно-патріотичне виховання підростаючого покоління сьогодні є одним з найважливіших напрямків виховної роботи навчального закладу та акцентують, що виховна робота завжди була невід’ємною складовою освітнього процесу, а в умовах сьогодення її важливість складно переоцінити.

Загалом до професійного форуму освітніх, наукових і науково-технічних інновацій в Україні, де широко представлені інноваційні досягнення галузі освіти, було представлено досвід роботи 236 учасників із Польщі, Литви, Румунії, Угорщини, Естонії та різних областей України.

Пишаємось, що педагоги Покрова - кращі з кращих на освітньому фронті! Вітаємо з визначною перемогою та високими нагородами!

Прес-служба міського голови.