Всi новини, сторінка 30

05 01

Майже три роки як буккросинг увійшов у життя покровчан. У багатьох закладах міста, а найбільше в освітніх, з'явилися книжкові полички у вигляді англійського слова "Read". Звідти кожен може взяти книгу, взамін поставивши прочитану. Час від часу полички поповнюються партіями нової літератури. На тому тижні у куточках буккросингу дитячих книг побільшало НВО, СЗШ №4, НВК №1, СЗШ №6.


04 01

Сучасні діти знають про Чорнобильську трагедію, розуміють її масштаби й можливі наслідки, цінують героїзм і самовідданість ліквідаторів. У цьому переконують роботи покровчан - дипломантів та переможців Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка, який у грудні пройшов у Лубнах Полтавської області. Сьогодні дітей запросили до Будинку творчості дітей та юнацтва, аби вручити заслужені дипломи і пам'ятні подарунки.


31 12

Лишаються лічені години до найулюбленішого свята за календарем - Нового року! Свято, що поєднує минуле і майбутнє, завжди сповнене вірою надією та любов’ю. Цю чарівну подію з нетерпінням чекають діти й дорослі, бо знову починають вірити в диво, щасливі зміни і, затамувавши подих, загадують бажання.


30 12

Колектив Будинку творчості урізноманітнює можливість дітям займатися змістовним, цікавим дозвіллям, об'єднуючи юні таланти у віртуальному просторі. Вихованці мають можливість брати участь не лише у зовнішніх конкурсах, а й організованих самим Будинком творчості. Їхня перевага в тому, що вони безкоштовні й відкриті для учасників з усієї країни.


24 12

Вдруге проходить відеоконкурс “Громада очима дитини -2021” і вдруге серед його переможців юні покровчани. Серед 250 відеосюжетів, надісланих на дитячий дистанційний відеоконкурс серед ОТГ Дніпропетровщини, до фінального перегляду відібрали 37 найкращих робіт. З них журі і визначило переможців у шести номінаціях.


22 12

На Дніпропетровщині презентували чергову збірку творчих робіт “Собори наших душ”. Серед співавторів - юні покровчани. За право потрапити до почесного списку поетів, прозаїків та композиторів на початку року змагалися понад 900 учнів та вихованців позашкільних закладів з усієї Дніпропетровщини.


17 12

Нова українська школа — це не лише про учнів та освітнє середовище, а й професійно підготовлених за новими стандартами вчителів. Тому на законодавчому рівні було запроваджено сертифікацію, метою якої є виявлення та заохочення вчителів початкових класів з високим рівнем педагогічної майстерності, які володіють методиками компетентнісного навчання й новими освітніми технологіями.


17 12

Дванадцять юних  покровчан  стали цьогоріч володарями стипендії міського голови Олександра Шаповала. Кожен з них здобув вагомі перемоги, підкорив не одну творчу, наукову, спортивну вершину. Вони завершують 2021 рік  досягненнями та з новими мріями і планами.


13 12

Минулий тиждень став спільною історією для 108 закладів освіти з Києва та десяти областей України - учасників V ювілейного Освітнього хакатону. Серед учасників фестивалю партнерства - Навчально-виховне об’єднання м. Покров. Покровчани вдруге взяли участь у цьому масштабному заході, мета якого згуртувати шкільну родину, отримати актуальні знання в галузі освітньої діяльності та знайомство з іншими учасниками «освітнього кола».


09 12

З 3 по 5 грудня на Львівщині проходив другий етап Чемпіонату України (юнаки), кордові моделі у приміщенні, ІV ранг. Місто Стрий зібрало наймолодших кордовиків з усієї України, серед яких покровчани віком від 8 до 12 років. Вихованці автомодельного гуртка Будинку творчості дітей та юнацтва традиційно показали високу підготовку, потужний командний дух та волю до перемоги.