Всi новини

05 07

Кожен, хто працює в Україні, повинен сплачувати податки. Однак часто люди просто не знають, куди звернутися, щоб, наприклад, оформити картку платника податків чи підтвердити статус податкового резидента України.


06 06

На яку допомогу при народженні дитини можуть розраховувати батьки? Скільки становить грошова компенсація в «пакунку малюка»? Як оформити допомогу на дитину з багатодітної сім'ї? Як отримати допомогу на дитину одинокій матері або при усиновленні дитини? Про все це розповість Гід із державних послуг.


06 06

Уже вдруге Україна відзначає Міжнародний день захисту дітей в умовах повномасштабної війни. У час, коли права маленьких українців жорстоко порушуються, як ніколи важливо робити все можливе, щоб наші діти мали безпечне та повноцінне дитинство.


01 05

Рівно 37 років тому трапилася одна з найбільших техногенних катастроф в історії людства


25 04

ОДИН ІЗ НАСЛІДКІВ ПОВНОМАСШТАБНОЇ ВІЙНИ — ЗНИКНЕННЯ ПРИБЛИЗНО 4,8 МЛН РОБОЧИХ МІСЦЬ. А ЦЕ 30% ВІД ДОВОЄННОЇ КІЛЬКОСТІ. ТАКИМИ Є ДАНІ ВІД МОП. 


31 03

Які ветеринарні сервіси доступні на Гіді з державних послуг? Кожен, у кого є домашній улюбленець або власне фермерське господарство, знайомий з ветеринарним лікарем. Саме вони допомагають нам піклуватись про тварин та перевіряти безпеку харчових продуктів — молока, м’яса та інших.


31 03

Які земельні сервіси доступні на Гіді з державних послуг? Плануєте зареєструвати земельну ділянку, обмежити використання землі чи внести відомості про ділянку до Державного земельного кадастру? Гід з державних послуг пояснить, як та за який час це можна зробити. До дня землевпорядника підготували добірку сервісів у сфері земельних відносин. Зберігайте та діліться з друзями!


31 03

Як отримати грант для власного бізнесу? Запускаємо безоплатні освітні вебінари Урядова програма єРобота дозволяє підприємцям отримати фінансову допомогу від держави на розвиток власної справи. Розібратися у всіх нюансах подання заяви допоможе серія вебінарів «‎єРобота: як отримати грант для бізнесу».


31 03

Які сервіси з перевезення доступні на Гіді з державних послуг? Щодня ми їздимо на роботу, хтось доставляє продукти до магазину, вантажі експортуються за кордон та ввозяться на територію України. Транспортні сервіси є невід'ємною складовою життя кожного громадянина. Якщо ваша діяльність пов'язана з логістикою, транспортуванням чи перевезенням пасажирів — зберігайте добірку корисних послуг на Гіді.


13 12

Цього тижня Україна вшановує пам’ять учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.