Всi новини, сторінка 26

05 08

Ще навесні стартував Всеукраїнський конкурс з українознавства "Патріот", сьогодні маємо результати. Цей освітянський конкурс вже не перший рік збирає учнівську молодь і є дуже популярним. Його завдання цікаві й доступні дітям із різним рівнем підготовки та відображають різнобічну інформацію про Україну, знання української мови та літератури, історії України.


27 07

Вихованки Будинку творчості Марія Кіяшко та Анастасія Мазуренко перемогли у номінації «Краща акторська робота» обласного фестивалю театральних колективів закладів освіти «Театральна мозаїка». Диплом активного учасника отримав і колектив «Звичайні дива», керівник Людмила Нагібіна.


21 07

В усі часи професія вчителя була однією з найповажніших. Навчати інших, віддаючи частинку власної душі, то більше, ніж фах, це – покликання. Так вважає і покоління юних покровчан. Діти бачать своє майбутнє у педагогіці, про що відкрито заявляють на рівні країни. Саме такою платформою став Всеукраїнський конкурс мотиваційних листів " Я мрію стати педагогом".


19 07

Соціальна сфера Покрова працює у посиленому режимі. На сьогодні у місті зареєстровано 2346 внутрішньо переміщених осіб, з них 672 дітей. За минулий тиждень вимушеним переселенцям надано 200 продуктових наборів.


12 07

Вихованці Будинку творчості дітей та юнацтва міста взяли участь в обласній виставці художньо-технічного профілю “Речовий дизайн”, що входить до представлення робіт науково-технічної творчості учнівської молоді “Наш пошук і творчість-тобі, Україно!”. Конкурс відбувся дистанційно, тож дитячі роботи журі оцінювало онлайн. До розгляду було надіслано більше двадцяти творчих доробків гуртківців Будинку творчості.


04 07

Педагоги та вихованці Будинку творчості дітей та юнацтва міста взяли участь у цікавому й неординарному заході - хаукасті "Строката кайстра", організованому Миколаївським обласним центром національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді. Хаукаст — це навчати за допомогою демонстрації, тож у ході такого заходу педагоги та вихованці у відеопрезентаціях демонстрували фотосвітлини, авторські відео та творчі проекти. Діти жваво представляли майстер-класи з


30 06

Завершився непростий  2021-2022 навчальний рік. В умовах воєнного часу, в режимі онлайн довелося здобувати освіту юним мешканцям нашої територіальної громади. Цьогоріч зі школою попрощалися  175 одинадцятикласників (з них троє - переселенці). За результатами навчання 18 юнаків та дівчат завершили загальну середню освіту з відзнакою.


29 06

Сьогодні учням 9-их класів шкіл та старостинського округу вручили їхній перший освітній документ. Свідоцтва отримали 371 дев’ятикласник, 21 – з відзнакою.


23 06

Вихованці автомодельного гуртка Будинку творчості дітей та юнацтва взяли участь у відкритому конкурсі учнівської молоді з автомоделювання, який відбувся у дистанційному форматі на базі Луцького міського центру науково-технічної творчості.


16 06

Відкритий Всеукраїнський інклюзивний фестиваль «Натхнення без кордонів» підтримує у починаннях особливих дітей. Цього року творчий конкурс зібрав у заочному форматі понад 500 учасників із різних областей  України та закордону. Долучились до участі й вихованці Будинку творчості дітей та юнацтва Покрова.