Всi новини

19 01

Запрошуємо до участі у грантовому конкурсі



26 06

Національна сервісна служба України спільно з Центром демократії та верховенства права розробили зразок договору про провадження волонтерської діяльності між органами місцевого самоврядування/органами державної влади та волонтером.


17 04

Сукупний грантовий фонд програми для розвитку жіночого фермерства та зміцнення сільських громад під час війни складає понад 1 мільйон гривень


10 04

Добірка грантів для підприємців, фермерів та інших суб’єктів господарювання Оперативно інформуємо про можливість долучитись зацікавленим підприємствам, організаціям та установам до участі у відкритих конкурсах: 1) Конкурс “Бізнес-міст” 1. Тип допомоги: фінансова підтримка 2. Термін дії: 2023 рік (орієнтовно) 3. Територія: вся Україна 4. Вид допомоги: до 2,5 тис. євро 5. Дедлайн: 27 квітня 2023 року 6. Учасник(и): українські


14 01

Покров продовжує ефективну співпрацю з іноземними партнерами, Українським фондом соціальних інвестицій.


21 12

У Центрі первинної медико-санітарної допомоги стало більше пульсоксиметрів, глюкометрів, електронних термометрів, тонометрів, мішків Амбу та з'явилися деструктори й цифрові стетоскопи.


15 11

Вже понад п’ять років Покров успішно співпрацює з Північною екологічною фінансовою корпорацією НЕФКО. За цей час реалізовано важливі проєкти з реконструкції вуличного освітлення міста та прилеглих селищ. Черговим прикладом продуктивної спільної роботи стала модернізація дитячого садочка “Сонечко”. Де впроваджено термомодернізацію будівлі, що дозволяє більш як вдвічі знизити втрати тепла.


10 11

Покров продовжує ефективну взаємодію з іноземними партнерами. Реконструкція дитячої поліклініки – ще один вагомий крок у покращенні медичної інфраструктури міста. Проєкт впроваджується у рамках співпраці з Українським фондом соціальних інвестицій.


28 01

Втретє Покров отримує допомогу в рамках співпраці з Українським фондом соціальних інвестицій (УФСІ), що триває з  жовтня, з підписання міським головою Олександром Шаповалом відповідного меморандуму.