Всi новини

23 10

Міський народний історико-краєзнавчий музей імені М.Занудька продовжує ділитися своїми знаннями та проводити роботу зі збереження та вивчення історичної пам’яті. Сьогодні це особливо важливо та цінно, коли триває боротьба за нашу ідентичність, національну самобутність.


16 10

Фахівці міського  музею ім.М.Занудька отримали нагороди історико-культурного фестивалю ''Дике поле. Шлях до Європи'' за активну громадянську позицію, формування української ідентичності, підтримку національних традицій. Відзнакою нагороджено і вихованку Покровської школи мистецтв "Арт-Мюзік" Розу Пилипенко.


14 10

У міському народному історико-краєзнавчому музеї ім. М.Занудька триває персональна виставка художника, військовослужбовця, майора ЗСУ, нашого земляка - Романа Лукашенка.


11 10

День художника в Україні відзначають щорічно у другу неділю жовтня. Це професійне свято українських художників, яке було започатковано, щоб відзначити тих, хто робить внесок у розвиток образотворчого мистецтва. Педагоги Покрова вже багато років навчають дітей художньому мистецтву в осередках культури нашого міста. Їхні уроки не тільки сприяють формуванню художніх навичок, де діти опановують техніки малювання, живопису, скульптури та інших видів, але й допомагають самовираженню через творчість.


10 10

Всесвітній День ментального здоров’я для Покрова - ще одна можливість поговорити про те, що сьогодні турбує кожного: про психологічну стійкість і психологічну допомогу.


09 10

Малюнки, листи, зворушливі сувеніри й смаколики – такі бажані подарунки для воїнів ЗСУ, які стають оберегами.


07 10

Ветеранський простір громади — це ще й творче, корисне дозвілля для дітей Захисників. Місце зустрічі друзів та людей, які готові допомогти і підтримати.


01 10

Перший день жовтня для Покрова є визначальним, бо увібрав в себе найголовніші дати, котрі ілюструють вчорашній, сьогоднішній і майбутній поступ громади. День міста, День Захисників і Захисниць України, День Козацтва, День Ветерана – дати, за якими велич, міць, історичний досвід – любов до рідної землі!


23 09

З такими думками зустрічав Покров Міжнародний день миру. Для кожного цей день має особливе значення, бо він про єдине прагнення українців – жити у мирній, вільній, суверенній державі. Для покровчан це не абстрактне поняття, бо мир – це повернення додому рідних людей, мужніх Захисників і Захисниць, це світ без сирен, це синя блакить неба.


30 08

Днями відбулося урочисте відзначення найактивніших територіальних громад, які роблять значний внесок у розвиток культурно-мистецького життя Дніпропетровщини. Приємно, що до п'ятірки лідерів увійшла і Покровська міська територіальна громада.