Всi новини, сторінка 28

11 05

Так, нещодавно, за результатами участі у обласному конкурсі на кращу методичну розробку з науково-технічної творчості серед педагогічних працівників закладів позашкільної освіти, ІІ місця посіли керівник гуртка з дизайну «Креатив груп» Ольга Бондар та керівник гуртка декоративно-прикладного мистецтва «Колібрі» Єлизавета Ключнікова.


05 05

У непростий час творчість стає ліками для душі, особливо це актуально для дітей. Висловлюючи свої емоції, школярі Покрова продовжують поповнювати скарбничку творчих перемог.


21 04

Зовсім скоро найбільше християнське свято — Світле Христове Воскресіння, яке символізує відродження життя і надію. Цього року ми як ніколи чекаємо на нього, віримо й сподіваємось на краще. Навіть за нинішніх обставин Великоднє диво має увійти в кожну оселю, в кожне серце. Заклади освіти та культури міста доклали зусиль, аби підтримати у містян відчуття свята.


13 04

Нині є багато способів підтримати країну. Діти це роблять своєю старанністю і творчими здобутками. Перше переможне місце в обласному конкурсі технічної творчості “Модель майбутнього” здобув Герман Лавочніков - вихованець Школи робототехніки, що діє при Будинку творчості дітей та юнацтва (Керівник Віктор Кондратюк) Хлопець презентував своє бачення машини часу майбутнього - такою була тема цьогорічного конкурсу, який через воєнний стан проводився у заочній формі. Фантастичні зразки


30 03

З міркування безпеки цьогоріч українським випускникам не доведеться здавати зовнішнє незалежне оцінювання та державну підсумкову атестацію, а вступ до закладів вищої освіти відбудеться за спрощеним механізмом, нагадують у міському управлінні освіти.


09 03

Сьогодні, коли Україна виборює свої території від російських загарбників, з новою силою голос українців співзвучний з Шевченковим. У своїх творах  поет залишив чимало настанов,  де закликає боротися та не здаватися.


21 02

Сьогодні, 21 лютого, світова спільнота відзначає Міжнародний день рідної мови. Він проходить відтоді, як у 1999 році в Парижі, на ХХХ сесії Генеральної конференції ЮНЕСКО, було проголошено про «підтримку мовного та культурного різноманіття та багатомовності». У ЮНЕСКО впевнені, що створення свята – це важливий крок до визнання необхідності захистити різноманіття культур і зберігати повагу до мови як показника культури.


10 02

Онлайн-освіта у різних проявах активно прижилася у нашому житті, тож навчатись у такому форматі вже стало буденним. Освітяни активно спілкуються онлайн з колегами, беручи участь у спільних заходах.


09 02

Вихованці гуртка "Робототехніка" Будинку творчості дітей та юнацтва  показали свої знання  в обласному конкурсі інформаційних технологій "Капітошка" і посіли три перших місця!


07 02

Аби в закладах освіти діти харчувалися за сучасними стандартами, Покров взяв участь у відборі проєктів для реалізації урядової програми “Спроможна школа для кращих результатів”. Модернізація харчоблоків, як це передбачає програма, здійснюється на засадах співфінансування з місцевого бюджету.