Всi новини, сторінка 35

01 06

Навчальний досвід 22 садочку та Центру підготовки та перепідготовки робітничих кадрів отримав срібло дванадцятої міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти».


01 06

Освітній Хакатон зібрав провідних фахівців країни з економіки, які обговорювали з дітьми та викладачами закладу тему впливу економічних знань на життя та розвиток суспільства, як бази для створення стартапів та інноваційних проектів.


28 05

Сьогодні у Покрові та старостинському окрузі останній шкільний день. Навчальний рік 2020-2021 закінчили 3985 учнів. Попереду довгоочікувані канікули і лише для випускників настає гаряча пора здачі ЗНО та обрання життєвого шляху. Цьогоріч зі школою попрощається  196 одинадцятикласників. Важливий етап і для 350 дев’ятикласників.


27 05

Завершується ще один навчальний рік. Він тривав в особливих умовах. Завдяки згуртованості усіх учасників освітнього процесу – учнів, педагогів та батьків, нам вдалося подолати усі виклики. В умовах карантину відкрити нові можливості для навчання та саморозвитку. Для більшості з Вас, дорогі учні, вже завтра розпочнуться очікувані канікули. Тож бажаю продуктивно відпочити, набратися незабутніх вражень, сил перед початком наступного навчального року. Особливо хвилюючі ці дні для Вас


26 05

Днями практичні психологи та соціальні педагоги закладів освіти розкривали наукові аспекти «проблемної поведінки» спільно з Вікторією Гальченко, кандидатом психологічних наук, доцентом кафедри педагогіки та психології дошкільної освіти університету ім.Драгоманова.


25 05

Навіть за карантинних умов у Будинку творчості сповнюють дозвілля та позаурочний час дітей цікавими заняттями, розвивають їхні творчі задатки та здібності у різних сферах. Здобуті навички та знання підтверджуються участю у конкурсах різного рівня.


24 05

Основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання розпочалася тестуванням з хімії.  За інформацією міського управління освіти, 21 травня його пройшло 6  учнів загальної середньої освіти міста, тобто усі попередньо зареєстровані учасники.


20 05

Команда Дніпропетровської області, до складу якої входять покровчани, здобула бронзу Чемпіонату України з кордових моделей.


19 05

На безкоштовний майстер-клас запрошують вже 25 травня.


18 05

«Собори наших душ»   –  це обласний конкурс юних літераторів, художників, композиторів. Цього року він посвячений 30-й річниці Незалежності України.  Покровчани завжди беруть активну участь у цьому творчому змаганні  та здобувають перемоги, 2021-ий – не став винятком.