Всi новини

22 03

Мешканці громади та внутрішньо переміщені особи можуть скористатися “ПУНКТАМИ НЕЗЛАМНОСТІ” за наступними адресами:

26 07

26.07 з 8:00 у зв’язку з аварійною ситуацією на водопровідних мережах міста буде припинено водопостачання до виконання аварійно-відновлювальних робіт. Приносимо вибачення за тимчасові незручності.


24 07

Спекотна погода - не перепона для комунальників. Свої професійні обов'язки вони виконують, як завжди, відповідально - трудяться для забезпечення комфорту мешканців, оперативно реагують на виклики.


17 07

У зв'язку з аварійною ситуацією на магістральному водогоні, 17.07. з 13:00 години буде припинено водопостачання у селищі Чортомлик до виконання аварійно-відновлювальних робіт. Приносимо вибачення за тимчасові незручності. Адміністрація МКП "Покровводоканал"


12 07

У “Покровводоканалі” з'явилася нова техніка — екскаватор JCB, який в змозі впоратися з широким спектром робочих завдань. Екскаватор отримали в рамках програми “WaterWorX: Підтримка українських водоканалів сектором питної води Нідерландів", за підтримки Міністерства Закордонних справ та Посольства Королівства Нідерландів в Україні.


10 07

Виконання зварювальних робіт по реконструкції системи газопостачання 15.07.2024 р


10 07

Літо – по-справжньому гарячий період для наших комунальників і не лише через високу температуру повітря. Незважаючи на аномальну спеку, служби у повному обсязі виконують свої завдання. Впорядковують внутрішньобудинкові території, паркові зони, вулиці та сквери, вивозять сміття, здійснюють поточні ремонти. Утримують Покров у чистоті, створюючи комфорт і затишок для мешканців.


02 07

До уваги мешканців м. Покров: вул. Торгова, І-го селища, ІІ-селища, Гірняк, Рудник, Олександрівка, с. Шолохове та сел. Перевізькі Хутори.


20 06

На  початку року міськводоканал долучився  до програми  “WaterWorX: Підтримка українських водоканалів сектором питної води Нідерландів", програма за підтримки  Міністерства Закордонних справ та Посольства Королівства Нідерландів в Україні.