ВИХОВАНЦІ БТДЮ - З НОВИМИ ПЕРЕМОГАМИ

Обдаровані діти Покрова мають чергові здобутки.

Вихованці Будинку творчості дітей та юнацтва продовжують брати активну участь у мистецьких перегонах. Креативні гуртківці розвиваються в улюблених захопленнях, отримуючи за це позитивний досвід та відзнаки, що мотивують до руху вперед.

Міжнародний конкурс мистецтв “ AUTUMN STAR” зібрав таланти з різних куточків країни. Взяли участь у ньому й гуртківці БТДЮ. За результатами, вихованці Ірини Бовкун, Вікторії Савенко, Єлизавети Ключнікової та Ольги Бондар посіли призові місця. Уляна Квітницька та Аліна Єфіменкова отримали дипломи за першу премію, Олена Курпиш має нагороду за другу премію, а Мілєна Месропян нагороджена дипломом за третю премію.

Колектив “Гармонія” має гарні результати у Всеукраїнському конкурсі  талантів “Нащадки козацького роду” - творчий ансамбль посів перше місце у вокальному жанрі.

Вихованці разом з наставником Анжелікою Сичевською підготували неймовірний виступ та підкорили суддів своїм талантом.

Юні дарування БТДЮ також взяли участь у Всеукраїнському конкурсі талантів “Світанок” та отримали блискучі результати. Першими преміями  нагороджені Софія Думанська, Роман Таран та гурток хореографії “Джем”. Найвищою відзнакою — Гран-Прі нагороджено вокальний колектив “Гармонія”.

Всеукраїнський конкурс “Путівник космотуриста: що приховує космос?” зацікавив допитливих дітлахів гуртка “Цікава арифметика”. Вихованці Галини Рекун радо прийняли участь у пізнавальному та цікавому конкурсі. Дізналися все про сучасний розвиток галузі космонавтики, про секрети, які приховує наша галактика та посіли призові сходинки. Перші місця вибороли Мирослава Цепкова, Даниїл Таран, Софія Сивокінь, другі — Дар’я Волошан, Катерина Ларіонова та Анна Лещенко.

Вітаємо педагогів та вихованців з гарними результатами! Бажаємо нових творчих злетів!

Прес-служба міського голови.