Всi новини

17 07

Всеукраїнський челендж до Всесвітнього дня бадмінтону «Я люблю бадмінтон» згуртував школярів, любителів активного дозвілля, всієї країни. Він тривав декілька місяців та складався з трьох етапів. Юні покровчани стали учасниками челенджу. Учні ліцею №9 долучились до участі на всіх етапах та стали переможцями!


16 07

Наша землячка, 17-річна спортсменка Неллі Чуканівська, стала бронзовою призеркою турніру з хайдайвінгу «Marmeeting», що відбувся в Італії на початку липня.


10 07

Літо порадувало покровчан досягненнями у спорті. Наші земляки на престижних спортивних змаганнях вибороли призові нагороди. На Чемпіонаті України з таїландського боксу серед молоді та Турнірі найсильніших тай-боксерів серед юнаків і юніорів, що був відбірковим до Чемпіонату світу, взяли участь вихованці Заслуженого тренера України Ігоря Мациборка. Одеса зібрала найсильніших представників цього виду спорту, до числа яких вже традиційно входять покровчани.


05 07

На минулому тижні у Вінниці проходили Кубок України та Чемпіонат України серед юнаків зі спортивної акробатики. Змагання об'єднало близько 240 спортсменів з Вінницької, Волинської, Дніпропетровської, Львівської, Миколаївської, Одеської, Сумської, Харківської областей та міста Київ.


02 07

Збірна України з дзюдо здобула чотири ліцензії на Олімпійські ігри, до старту яких менше місяця. Серед володарів перепусток — Єлизавета Литвиненко - колишня вихованка Дитячо-юнацької спортивної школи ім. Дані Дідіка.


11 06

Два «срібла» одного з найпрестижніших турнірів завоювали Дмитро Шелесько та Нікіта Захарченко, вихованці Заслуженого тренера України Ігоря Мациборка.


20 05

Цими вихідними наше місто зустрічало найсильніших бійців, учасників Чемпіонату Дніпропетровської області з таїландського боксу серед юнаків і юніорів.


08 05

Вперше взяти участь у міжнародних змаганнях, стати призером і виконати норматив майстра спорту міжнародного класу - це справжній спортивний успіх, характер і наполеглива праця.


07 05

У Покрові відкрили меморіальну дошку Заслуженому тренеру України Миколі Антоновичу Шарікову.


29 04

На минулому тижні Хорватія зустрічала дзюдоїстів, які вже заявили про себе на світових татамі. 427 спортсменів з 47 країн Старого Світу взяли участь у Чемпіонаті Європи з дзюдо (індивідуальні змагання). До збірної України увійшла і наша землячка Ліза Литвиненко. Вона провела чотири сутички, отримавши блискучу перемогу у двох з них. За результатами, дзюдоїстка увійшла до п’ятірки найсильніших Чемпіонату.