Всi новини

17 10

Нещодавно у місті Камʼянське відбувся масштабний спортивний захід – Всеукраїнський турнір «Кубок ім. Г.М. Горяїнова» зі спортивної акробатики. Змагання зібрали близько 170 учасників із різних куточків України - міст Камʼянське, Кривий Ріг, Дніпро, Покров, Миколаїв та Олександрія. Покровчани, вихованці Ольги Образцової, традиційно продемонстрували високий рівень майстерності та отримали чимало призових місць.


16 10

Греція стала ареною для запеклих змагань на Чемпіонаті світу з гирьового спорту. 10-14 жовтня на о. Корфу зібралися найсильніші атлети з усього світу, представники з 32 країн. В складі збірної України був і поковчанин, начальник залізничного цеху "Покровського ГЗК" Дмитро Швець. У напруженій боротьбі за медалі наш земляк здобув бронзову нагороду, підтвердивши свій високий рівень майстерності та силу волі.


28 08

Триває світова серія зі стрибків у воду з екстремальних висот Red Bull Cliff Diving, де успішно виступає покровчанка Неллі Чуканівська.


19 08

Другий рік поспіль громада Покрова бере активну участь у всеукраїнському проєкті «Школа JuniorS», який популяризує спорт серед підлітків. Заклади освіти працюють над тим, аби змінити підхід до фізкультури, де в пріоритеті - турбота про дітей. Впроваджується доступна та цікава фізкультура, проводяться учнівські ліги, піклуються про фізичне та моральне здоров'я учнів. У цьому їх підтримують адміністрації та громадськість закладів, міське управління освіти, керівництво міста.


15 08

Дмитро та Еліна Перстньова з Одеси представляли Україну на презентаційному турнірі Олімпіади – 2024.


13 08

У столиці Норвегії відбувся п'ятий етап екстремальної серії Red Bull Cliff Diving, що зібрав найелітніших дайверів світу. Серед тих, хто виконував приголомшливі занурення у воду з висоти понад 20 метрів — покровчанка Нелі Чуканівська.


02 08

Вчора Покров і вся Україна вболівали за Лізу, яка вела запеклу боротьбу за перемогу на Олімпіаді-2024. Ліза провела блискучий бій в 1/8 на татамі паризької арени «Champ de mаrs», здолавши Лоріану Куку з Косово. Поступилася в ¼  та втішній сутичці. Вихованка Андрія Блошенка, Іллі Чимчиурі та першого тренера Сергія Сінілова, вона показала справжню волю до перемоги, бійцівський характер. Ліза завершує Олімпіаду на сьомому місці, у десятці найсильніших, що наразі є кращим результатом збірної України.


17 07

Всеукраїнський челендж до Всесвітнього дня бадмінтону «Я люблю бадмінтон» згуртував школярів, любителів активного дозвілля, всієї країни. Він тривав декілька місяців та складався з трьох етапів. Юні покровчани стали учасниками челенджу. Учні ліцею №9 долучились до участі на всіх етапах та стали переможцями!


16 07

Наша землячка, 17-річна спортсменка Неллі Чуканівська, стала бронзовою призеркою турніру з хайдайвінгу «Marmeeting», що відбувся в Італії на початку липня.


10 07

Літо порадувало покровчан досягненнями у спорті. Наші земляки на престижних спортивних змаганнях вибороли призові нагороди. На Чемпіонаті України з таїландського боксу серед молоді та Турнірі найсильніших тай-боксерів серед юнаків і юніорів, що був відбірковим до Чемпіонату світу, взяли участь вихованці Заслуженого тренера України Ігоря Мациборка. Одеса зібрала найсильніших представників цього виду спорту, до числа яких вже традиційно входять покровчани.