Всi новини

15 04

У цьогорічній європейській першості, що проходила у Хорватії, взяли участь 330 боксерів з 33 країн світу. Збірна України, до якої увійшов покровчанин, колишній вихованець клубу “Аякс” ДЮСШ ім. Д. Дідіка - Нікіта Захарченко, виступила блискуче, посівши перше загальнокомандне місце.


09 04

Медалі переможців, титули Чемпіонів України та кубок за кращий бій вибороли вихованці Заслуженого тренера України Ігоря Мациборка.


03 04

Це вкотре довели акробати, вихованці Ольги Образцової, які увійшли до числа лідерів Чемпіонату України.


27 03

На Міжнародному турнірі зі стрибків у воду серед юніорів «20th Easter Zagreb diving meeting», що відбувся у столиці Хорватії 21-24 березня, змагались понад 100 спортсменів від 8 до 18 років з Болгарії, Хорватії, Чехії, Угорщини, Словакії та України. Загребський клуб зі стрибків у воду «Medvedchak» у 75-ту річницю своєї роботи провів ювілейний, 20-й турнір.


25 03

Днями у Грузії пройшов міжнародний турнір серії Grand Slam із дзюдо. Тбілісі зібрало найсильніших представників даного виду спорту, хто змагався за рейтингові очки, котрі стануть перепусткою до наступного вагомого етапу. У складі збірної Україну представляла спортсменка СК Дніпро Дзюдо покровчанка Єлизавета Литвиненко. Ліза виступала у вазі до 78 кг. Перемогла британку Повелл та представницю Франції Чімео, була сильнішою за представницю Китаю Женьчжао Ма.


20 03

Покровчанку Неллі Чуканівську заслужено вважають однією з найсильніших стрибунів хайдайвингу не лише України. Юна спортсменка - переможниця престижних міжнародних турнірів, очолює рейтингові таблиці. Чергова перемога тому підтвердження.


11 03

Ліза провела яскраві поєдинки, переможно піднявши прапор України на світовій арені.


04 03

Цілий зорепад медалей принесли рідному місту акробати та тайбоксери. Спортсмени взяли участь у престижних турнірах, вкотре довівши титул найсильніших.


19 02

Вихованка ДЮСШ ім. Дані Дідіка Ліза Литвиненко представляла збірну України на престижному турнірі Великого шолома з дзюдо, що проходив 16-18 лютого в столиці Азербайджану. Дівчина впевнено провела змагання у ваговій категорії до 78 кг та виборола бронзу!


06 02

Неллі Чуканівську заслужено вважають однією з найсильніших стрибунів хайдайвінгу не лише України. Юна спортсменка - переможниця престижних міжнародних турнірів, очолює рейтингові таблиці. Чергова перемога тому підтвердження.