Не зупиняються на досягнутому

Навчити дітей відкривати навколишній світ, мотивувати до знань та творчого розвитку – саме таке завдання ставить перед собою невтомний колектив Гімназії №4. 2023 рік для закладу – ювілейний, але не тільки шанованою датою він запам’ятається для учнів, батьків та вчителів, а й вагомими здобутками.

 

Креативність, особливе бачення та майстерність команди закладу на чолі з директором Світланою Главацькою були високо оцінені інтернет-порталом рейтингу освітніх закладів України. За оцінкою порталу гімназія зайняла третє рейтингове місце серед 100 кращих ЗСО України у загальному заліку лайт-конкурсу «Краще естетичне оздоблення фойє ЗСО/ЗЗСО» - 2023 року.

 

Колектив підкорює нові вершини, серед останніх - Міжнародний конкурс мистецтв "ЛОВИ МОМЕНТ", м. Київ. Гімназисти зібрали щедрий ужинок медалей. У номінації «Декоративно-прикладне мистецтво» Гран-прі завоювала Катерина Киясь, перша премія у Назара Міфтахова. Срібні медалі здобули у номінації «Сучасна хореографій» - танцювальний колектив 6 класу, «Художнє читання» - Максим Тимченко, «Відеороліки» - Єгор Габітов, «Живопис» - Симеон Красільніков.

Високі відзнаки отримали педагоги і в номінації «Освіта»: гран-прі за інтегрований урок-свято «Подорож на острів скарбів. НУШ. 1 клас» завоювала Вікторія  Оніщенко, перша премія за розробку театралізованої вистави «Світ казки» у Лілії Миронової, золоті медалі за створення квестів «Солодке дерево» у Аліни Морозової, Вікторії Оніщенко, Олени Копаниці та Галини Войтенко, «У пошуках солодкого скарбу» - Тетяни Чижик, Лілії Миронової, Олени Аксьонової, Альони Пилипенко, другу премію за  дидактичні лепбуки з біології «Рослини-символи України», «Червона книга України», «Український віночок» завоювала Тетяна Чижик.  Спеціальними подяками за високий професіоналізм  нагороджено директора гімназії Світлану Главацьку, педагога-організатора Юлію Оніщенко, викладачів та класних керівників – Олену Копаницю, Альону Пилипенко, Галину Войтенко.

Гімназія живе своїми вихованцями, розкриваючи дітям не лише безмежний світ знань, а й творчості.

Прес-служба міського голови.