Всi новини, сторінка 34

11 08

На порозі новий навчальний рік. Очікується, що він почнеться в очному форматі. Як буде далі - залежатиме від епідемситуації в регіоні та кількості вакцинованих педагогів в конкретній школі. 5 серпня набула чинності постанова Уряду, яка змінює деякі карантинні правила. Зокрема, якщо область виходить із “зеленої” карантинної зони, то навчання продовжуватиметься лише у тих навчальних закладах, де будуть повністю вакциновані 80% освітян.


04 08

Новий дитячий садок, збудований за програмою Президента України «Велике будівництво», вже зустрів перших відвідувачів.


07 07

Підведено підсумки обласного конкурсу “Сім перлин дошкілля”. У два етапи, впродовж трьох місяців, освітяни Дніпропетровщини презентували свої наробки з впровадження Базового компоненту. На міський етап роботи подали 16 педагогів закладів дошкільної освіти та дошкільних відділень НВК та НВО.


01 07

Команда Будинку творчості достойно представила Дніпропетровщину, зайнявши найвищу сходинку п’єдесталу переможців.


30 06

Останні хвилини дитинства... Останні фото, на яких  випускники-21  ще учні. Цьогоріч зі шкільним життям попрощалося 196 юних мешканців нашої територіальної громади. Серед них багато юнаків та дівчат, які досягли значних успіхів у творчості, спорті та навчанні. Пандемія вже вдруге змінює звичний формат святкування випускних. Проте залишаються головні традиції, хоч і адаптовані до вимог карантину. Нині по школам міста та старостинського округу проходять урочисті церемонії вручення атестатів.


25 06

Команда школи перемогла у обласному конкурсі на краще дослідницьке відео з фізики «Досліди це негайно!»


16 06

Днями у закладах загальної середньої освіти міста та старостинського округу учням 9-их класів вручали свідоцтва про базову середню освіту.


08 06

Про те, якими повинні бути люди, котрі дарують тепло й надію, розповідали учасники конкурсу з усієї Дніпропетровщини, а покровчани здобули перемоги.


07 06

Сьогодні випускники склали іспит з фізики, попереду ще два тестування – з біології та географії.


04 06

Вихованці Будинку творчості зайняли друге командне місце в обласному етапі Всеукраїнських змагань учнівської молоді з авіамодельного спорту (радіокеровані моделі).