Всi новини, сторінка 27

10 06

Конкурс з початкового технічного моделювання із такою назвою стартував на початку травня. До участі у ньому було запрошено учнів молодшого шкільного віку Дніпропетровщини. Долучились до відкритих творчих онлайн-перегонів і юні покровчани, маленькі винахідники Будинку творчості дітей та юнацтва.


10 06

Днями завершився перший етап реєстрації на мультипредметний тест, який цього року замінить традиційне ЗНО.


06 06

Юні покровчани  долають сходинки навчання. Беручи участь у різноманітних конкурсних перегонах, додають до власних скарбничок досягнення й збирають перемоги. Вихованці гуртка "Цікава арифметика" Будинку творчості дітей та юнацтва взяли участь у дистанційних конкурсах та отримали гарні результати.


02 06

Саме таким настроєм був сповнений у Покрові перший день літа. Малечі дарували добро й щирість сердець. Прагнули викликати радість та усмішки. День захисту дітей пройшов з веселими танцями, квестами, вікторинами.


27 05

Сьогодні для Покрова та старостинського округу день, коли у сяйві дитячих усмішок та різнобарв’ї весняних квітів повинен лунати останній шкільний дзвінок. Але через вторгнення російських окупантів одне з найочікуваніших свят проходить в умовах воєнного часу, в онлайн-режимі, під звуки сирен. Навіть за таких умов цей день огорнутий теплотою та щирістю, яку дарують дітям батьки, вчителі і вся велика громада міста, яка вірить у Перемогу й адресує дітям лише найкращі побажання.


23 05

День спільних цінностей, спільної історії та майбутнього — таким є свято для українців. День Європи вже давно є символом єдності й солідарності, а сьогодні, в умовах   російської агресії, повномасштабного вторгнення — відстоювання демократичних європейських цінностей. 


19 05

Важку весну для дітей та дорослих разом долаємо у нових звершеннях, здобутках та перемогах. Радують нові результати участі юних покровчан у різних конкурсах та фестивалях. Вихованці студії-гуртка декоративно-прикладного напрямку позашкільного відділення навчально-виховного об’єднання Покрова взяли участь у Всеукраїнському дистанційному багатожанровому конкурсі "Я УКРАЇНА". Анастасія Костіна та Роман Кожанов презентували свої роботи у номінації "Творчість" та зайняли ІІІ місце! Активні


18 05

Учень 10 класу навчально-виховного об’єднання  Володимир Васьків став одним з кращих авторів робіт обласного етапу Всеукраїнської виставки-конкурсу з науково-технічної творчості учнівської молоді «Наш пошук і творчість – тобі, Україно!».


17 05

Вихованці гуртку робототехніки Будинку творчості дітей та юнацтва в дистанційному режимі долучають до участі у різноманітних конкурсах, де мають змогу проявити свої  творчі здібності. Вже декілька років поспіль юні техніки й програмісти активно беруть участь у обласному фестивалі освітньої робототехніки та здобувають перемоги. Це щорічна подія для аматорів Робототехніки. Останніми роками участь у ньому можлива -лише онлайн, але бажаючих взяти участь у ньому не зменшується. 


12 05

Попри військову агресію рф, в Україні відбудеться вступна кампанія і діти зможуть навчатися у закладах вищої освіти. Для цього запроваджено новий формат державної атестації і замість традиційного ЗНО цьогорічні випускники проходитимуть НМТ (національний мультипредметний тест). До його складу входитимуть завдання з історії України, української мови, математики. Оцінювання відбуватиметься у комп'ютерному форматі.