«З Україною в серці»

Під таким гаслом пройшов у Києві міжнародний багатожанровий дистанційний фестиваль-конкурс мистецтв, на якому креативна команда Гімназії №4 здобула яскраві перемоги.

Для маленьких покровчан та їхніх наставників це не просто ще одна взята висота, бо готувалися до конкурсу з прагненням висловити слова щирої любові до своєї країни, до Захисників, котрі сьогодні виборюють мирне небо. «Тож кожен номер був з думкою про це», - наголошує директор Світлана Главацька. Що високо відзначило поважне журі.

Міжнародний конкурс зібрав учасників з усіх куточків України і не тільки. Були хвилювання й очікування, котрі увінчалися радістю перемоги. Танцювальний колектив 3 класу (класний керівник - Аліна Морозова), став лауреатом третьої премії у номінації "Хореографічний жанр. Дитяча хореографія" з танцювальною композицією "Україна - це ти!".

«Золото» у номінації "Художнє слово" виборов Захар Діордіца, теж учень третього класу. Він продекламував вірш "Моя Україна", автором якого є популярний український актор Гарік Бірча. Захар так проникливо читав вірш, що відеоролик з його виконанням набрав більше 2500 переглядів у соціальній мережі FACEBOOK.

Заявили про себе гімназисти і на Всеукраїнському двотуровому конкурсі мистецтв «ART СИМВОЛ», м. Київ. Діти показали свої таланти у різних жанрах та відмінну підготовку.

У номінації «Сучасна хореографія» другу премію здобув танцювальний колектив 5 класу (класний керівник Лілія Миронова).

«Золото» у номінації «Декоративно-прикладне мистецтво»  у Кристини Шинкарьової, Кіри Авраменко та Дениса Мартиросяна, друга премія у Єгора Габітова, ЗлатСапун и, Варвари Дудіної,  Поліни Онипко, Єгора Донченка, Софії Потавченко, Сніжани Дяченко та Софії Чебаненко.

Анна Оніщенко завоювала «золото» у номінації «Живопис», а Марія Остапенко - «срібло» у номінації «Дизайн».

Подяки за професійну підготовку учасників конкурсу отримали класні керівники Галина Войтенко, Вікторія Оніщенко, Аліна Морозова та Лілія Миронова.

Вітаємо творчий колектив Гімназії з перемогами та бажаємо нових мистецьких злетів.

Прес-служба міського голови.