Для випускників працює освітня онлайн-платформа з підготовки до НМТ

Підготовка до національного мультипредметного тесту вже триває. НМТ–2024 включатиме три обовʼязкові предмети – українську мову, математику, історію України, а також шість предметів на вибір: фізика, хімія, біологія, іноземна мова, географія, українська література. Тестування відбудеться в один день і триватиме 4 години.

Як повідомляє ОСВІТА.UA, конкурсний відбір до вишів буде здійснюватись за результатами ЗНО 2021 року або НМТ 2022–2024 років та творчого конкурсу.

Підготовка до головного шкільного екзамену не припиняється. Так, ГС «Освіторія» розпочинає серію безплатних вебінарів з трьох обов’язкових предметів НМТ-2024: математики, української мови та історії України на онлайн-платформі iLearn. Вебінари проходитимуть щотижня у вівторок, середу і четвер о 17:00. Їх проводитимуть досвідчені експерти, так, вебінари з української мови вестиме переможець Global Teacher Prize Ukraine 2021, цьогорічний фіналіст світової премії Global Teacher Prize Артур Пройдаков.

Стартують заняття вже наступного тижня: 21 листопада – вебінар Артура Пройдакова з української мови, 22 листопада – вебінар Артура Бабенка з історії України, 23 листопада – вебінар з математики Юрія Захарійченка.

До них можна долучитися на платформі iLearn.org.ua або на YouTube-каналі.

Наступні вебінари проходитимуть наживо тільки на платформі iLearn за попередньої реєстрації.

Прес-служба міського голови.