Всi новини, сторінка 38

24 02

Минулого тижня в очному форматі під головуванням заступника міського голови Наталії Бондаренко відбулося засідання комісії з питань захисту прав дітей.


24 02

Відкрити наново, глянути через призму сучасності  на неповторну, багатогранну Лесю Українку прагнуть юні покровчани. Школярі й вихованці мистецьких шкіл долучаються до мистецьких акцій, ініційованих як на загальнодержавному, так і міському рівнях з нагоди 150-річчя  з дня народження однієї з найвидатніших митців українського слова.


23 02

Цими днями Покров вшановує пам'ять справжнього героя Дані Дідіка. Він прожив дуже коротке, але яскраве життя, ставши прикладом для багатьох. Дані було всього 15 років, коли отримав важкі поранення під час теракту, скоєного під час ходи за Єдність України у Харкові в лютому 2015 року. 23 лютого юний патріот помер...


22 02

Виховання молодого покоління, здатного гармонійно спілкуватися з природою, сьогодні є надважливим і актуальним для дошкільної освіти.


19 02

Є фільми, які закликані виховувати цілі покоління. 18 лютого у кінотеатрі Cinema Pokrov демонстрували саме таку картину. Стрічка, яку створили Руслан Горовий і Михайло Ухман, не просто героїчний літопис захисту Донецького аеропорту. “В ті дні Донецький аеропорт був чи не найбільш українським містом”, — говорить один з героїв картини. Українці з різних регіонів, різного віку, професії, сімейного стану героїчно тримали оборону об'єкту, який став символом мужності та самопожертви.


18 02

Стали відомі результати  обласного конкурсу з інформаційних технологій «Капітошка 2021», який традиційно у лютому проводить Дніпропетровський обласний  центр науково-технічної творчості.  Постійним учасником цього інтелектуального турніру є вихованці міської школи робототехніки (БТДЮ) молодшого шкільного віку, бо саме на таку вікову категорію він розрахований.


18 02

Діти медиків Центральної міської лікарні через малюнок висловили своє бачення дотримання правил безпеки на роботі й у повсякденному житті. Адміністрація та профспілковий комітет закладу заохотили родини медичних працівників до участі у Всеукраїнському конкурсі дитячої творчості «Охорона праці – очима дітей»


17 02

Представники навчальних закладів нашого міста в черговий раз показали високий рівень підготовки. Нещодавно завершився ІІ (обласний) тур Всеукраїнського конкурсу педагогічної майстерності "Учитель року - 2021" у номінації "Українська мова та література". Він проходив дистанційно  у два етапи. Між собою змагалися найсильніші вчителі Дніпропетровщини, які продемонстрували свої найкращі професійні якості та напрацювання.


15 02

Учасників бойових дій на території інших держав в ці дні вшановували в закладах культури й освіти Покрова.


12 02

Сучасний світ рухається в напрямку інформатизації усіх сфер життєдіяльності. Це добре видно на прикладі Покрова, який одним із перших в області впровадив сервіси електронної медицини. Нині в місті реалізується програма інформатизації та електронного урядування. За рахунок оновлення та придбання комп’ютерної та мультимедійної техніки, підключення до високошвидкісного інтернету, системно створюється якісне інформаційне середовище в освітній сфері міста.