Всi новини, сторінка 36

14 05

Рівно тиждень залишився  до старту основної сесії ЗНО-2021. Зовнішнє незалежне оцінювання розпочнеться 21 травня  тестуванням з хімії і завершиться  15 червня тестуванням з географії.  Незважаючи на карантин, цьогорічне  ЗНО відбудеться у заплановані терміни.


14 05

Колективна радіостанція Будинку творчості знову перша! Вона доводить своє лідерство на безмежних просторах радіоефіру, у тому числі, й у турнірах англійською мовою.


13 05

Птахи – одні з найцікавіших, найкращих створінь природи, вони є невід’ємною її частиною та окрасою. Аби  у Покрові  вони  мали достатньо місць для гніздування, потурбувалися  колективи закладів освіти. Їхні старання були оцінені журі обласного  заочного етапу Всеукраїнської природоохоронної акції «День зустрічі птахів».


29 04

Днями визначилися переможці  міського етапу Всеукраїнського конкурсу  малюнків на олімпійську тематику серед закладів загальної середньої освіти. З  першого  квітня впродовж трьох тижнів школярі громади долучались до творчих перегонів, зображуючи своє ставлення до  спорту та здорового способу життя.


19 04

Будинок творчості дітей та юнацтва і в карантин залишається головним центром дозвілля для школярів міста. Вихованців залучають до участі у різноманітних конкурсах, де діти проявляють свої  творчі здібності.


13 04

ExpoProfi: Agrifood – комплексна програма для мікро, малих та середніх підприємств аграрного сектору, що розкриє усі тонкощі результативної участі у виставках.


13 04

Школа робототехніки Будинку творчості дітей та юнацтва продовжує розвивати технічні навички та давати нові знання юним покровчанам. Вихованці активно беруть участь у різноманітних конкурсах та здобувають перемоги. Нещодавно були підбиті підсумки обласного конкурсу з комп'ютерного макетування та верстання. Переможцями в номінації "Комп'ютерна газета" стали Карина Петренко та Дмитро Добринін, які підготували дуже професійні роботи.


12 04

10 квітня учні випускних класів мали змогу  пройти пробне тестування, аби познайомитися з процедурою  основної сесії зовнішнього незалежного оцінювання - 2021. Як повідомили в управлінні освіти. на тестування було зареєстровано 68 учнів закладів загальної середньої освіти м. Покров. Найбільше з них обрало українську мову та літературу – 33 учасники, математику – 19, англійську мову – 13, двоє - історію Україну  і один – німецьку мову.


07 04

Покров вже п’ятий рік обирає керівників міських закладів освіти на конкурсних засадах. Нещодавно стало відомо, хто  стане очільником загальноосвітньої школи  №9.  31 березня відбулося засідання конкурсної комісії  на зайняття вакантної посади директора закладу.


05 04

Дитина, яка вміє і любить читати – щаслива дитина. Бо біля неї завжди багато добрих, розумних друзів - книг. 2 квітня саме їхні іменини святкували у центральній дитячій бібліотеці міста з нагоди Всесвітнього дня дитячої книги.