Всi новини, сторінка 41

16 12

Новими досягненнями, перемогами та нагородами поповнили свої творчі здобутки вихованці Будинку творчості дітей та юнацтва.


15 12

Дитячий дистанційний відеоконкурс серед ОТГ Дніпропетровщини «Громада очима дитини 2020» об’єднав сотні школярів у бажанні розповісти про свій рідний край, його історію і сьогодення, досягнення і розвиток, про цікаве і насичене життя своїх ровесників.


11 12

Вчора у Дніпропетровському відділенні Малої академії наук відбувся круглий стіл за підсумками обласного конкурсу, присвяченому 75-й річниці з дня створення Організації Об’єднаних Націй. Організації, яка підтримує та зміцнює мир і міжнародну безпеку в усьому світі, докладає зусиль для розвитку співробітництва між державами, свої роботи присвятили 58 школярів з Дніпра, Кривого Рогу, Павлограду, Кам’янського, Покрова, Новомосковська та інших адміністративно-територіальних одиниць


10 12

Близько 50 учасників, учні загальноосвітніх закладів міста, відгукнулися на заклик управління освіти, взявши участь у мистецькому конкурсі з історії українських традицій.


04 12

Технології, технічна творчість, мистецтво та математика – все це STEM, що охоплює природничі науки. Весь світ вважає, що за таким навчанням майбутнє, такої думки і покровчани, де СТЕМ впроваджується вже не перший рік. А зважаючи на те, що 2020-2021 – рік математичної освіти в Україні, то досвід нашого міста є цікавим, наші освітяни залюбки діляться ним з колегами.


03 12

Грудень містить у собі багато символічних дат, закликаних привернути увагу суспільства до важливих соціальних питань і проблем. Однією з них є Міжнародний День людей з обмеженими можливостями, який щороку відзначають 3 грудня. Тематичні публікації, присвячені цій події розмістили навчальні заклади Покрова, закликавши усіх підтримувати та допомагати тим, хто цього потребує.


01 12

Щорічно з 25 листопада по 10 грудня проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства». ЇЇ мета — привернути увагу суспільства до проблем подолання насильства у сім’ї, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок.  Не залишився осторонь акції й Покров.


30 11

У Покрові завершився міський етап конкурсу "Учитель року - 2021" у номінації "Трудове навчання". Його традиційно було розділено на три частини в кожній з яких конкурсанти мали продемонструвати свої теоретичні знання і професійні навички. Найбільшу кількість балів у підсумку набрала вчитель Навчально-виховного об'єднання № 1 Людмила Лобунець.


27 11

У період 23 та 24 листопада у Покрові було проведено І (зональний) тур Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2021» у номінації «Математика». Загалом участь у ньому взяли 6 педагогів міста. У зв'язку з епідеміологічною ситуацією конкурс проходив у дистанційному режимі. Але при цьому вимоги до конкурсантів були досить серйозні. Так, попередньо вони мали зареєструватися на платформі Міністерства освіти і науки, створивши профіль в освітній мережі. Визначення кращого


26 11

Тематика профілактики розповсюдження коронавірусної інфекції є вкрай актуальною. Саме тому обласний центр “Громадського здоров'я” облради восени оголосив конкурс соціальних відеороликів, присвячених запобіганню поширення COVID-19. Участь у ньому взяли представники навчальних закладів з різних регіонів Дніпропетровщини. Приємно, що переможцем конкурсу стала робота учнів та педагогів загальноосвітнього ліцею Покрова.