Всi новини, сторінка 40

14 01

Зареєструватися для участі у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні можна на сайті регіонального центру оцінювання якості освіти до 19 січня. У міському управлінні зазначають, що кожний учасник зможе обрати лише один предмет для проходження пробного ЗНО.


13 01

У переддень Старого Нового року за давніми традиціями в Україні  відзначають свято Маланки, або Щедрий вечір, що супроводжується традиційними новорічними обрядами. Те, що у Покрові зберігаються і цінуються вікові традиції, продемонстрували заклади освіти та культури.


12 01

Конкурс юних літераторів Малої академії наук (МАН) присвячений пам'яті журналіста, політолога, героя “Небесної сотні” Сергія Кемського проходить в Україні вже не перший рік. Участь у ньому є серйозним творчим іспитом для юних літераторів, адже вимагає від них на повну силу розкривати свій талант.


06 01

Знову Різдво. Багато століть тому, у небесах спалахнула Вифлеємська  зоря, сповістивши прихід у світ любові, чистоти, віри і надії. Різдво - одне з найкрасивіших і улюблених свят в Україні. Воно має багату історію з унікальними традиціями, звичаями і символами. І хоч  цьогоріч карантин не дозволяє у повній мірі їх відтворити, заклади освіти та культури Покрова створили для містян святкову атмосферу в онлайн - просторі.


04 01

Вихованці Будинку творчості дітей та юнацтва беруть активну участь у різноманітних дистанційних конкурсах і фестивалях. Такий формат дозволяє розкривати творчий потенціал дітей і приносить нашим колективам заслужені відзнаки.


04 01

Свято знань, розуму та креативу – так називають біолого-екологічні квести, які щороку проводить  Дніпропетровське відділення Малої академії наук учнівської молоді спільно з Дніпровським національним університетом імені О. Гончара. Аби взяти участь у квесті, який проходив у грудні, заявки подали 60 закладів освіти області, серед них СЗШ №9 міста Покров, яку представляла команда «Юний біолог».


30 12

Колективна радіостанція Будинку творчості не здає своїх позицій. Незважаючи на дистанційне навчання, тривають підготовки до змагань, спортсмени налаштовані тільки на перемоги.


24 12

Вже третій набір першачків до закладів загальної  середньої освіти Покрова навчається за стандартами Нової української школи. Аби забезпечити усім необхідним, початкові класи  міста системно оснащуються за новими стандартами.


22 12

З головного питання: «Про основні аспекти діяльності комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр Покровської міської ради Дніпропетровської області»: досягнення та перспективи», доповідала заступник міського голови Наталія Бондаренко. Вона зупинилася на головних напрямках роботи Центру. Окремо - на результатах діяльності.


17 12

Пральні машини, холодильники, промислові м’ясорубки, витяжки – далеко не повний перелік техніки, яку отримали школи та садочки. Вся вона від провідних виробників, відповідає сучасним вимогам – закуплена за кошти міського бюджету.