Всi новини, сторінка 39

12 02

Як не втратити акторські навички в умовах карантину та  відчувати живу енергію глядачів, знають у Будинку творчості дітей та юнацтва. Будучи вихованцями одного закладу, учасники театрального гуртка «Звичайні дива» вирішили розважити  малечу зі Школи раннього розвитку «Всезнайко».


11 02

10 лютого пройшло перше у 2021 році засідання координаційної ради при виконавчому комітеті з питань сімейної та гендерної політики, попередження насильства у сім'ї, торгівлі людьми. Серед учасників зустрічі були представники управління освіти, правоохоронних органів, медичних закладів, управління праці та соціального захисту населення, старостинського округу.


05 02

За останні п'ять років місто зробило вагомий крок у напрямку соціалізації дітей з особливими потребами. У наших закладах освіти навчається понад три сотні таких дітлахів. Їхній психолого-педагогічний супровід забезпечують спеціалісти корекційної освіти, практичні психологи та соціальні педагоги.


01 02

Як повідомляють у департаменті освіти і науки Дніпропетровської облдержадміністрації, з 1 лютого абітурієнти Дніпропетровщини можуть зареєструватися для участі у Зовнішньому незалежному оцінюванні знань (ЗНО).


29 01

29 січня в Україні відзначають трагічну та водночас героїчну дату – роковини бою під Крутами.


25 01

Сьогодні учні загальноосвітніх закладів знову сіли за парти, продовживши здобуття знань не в дистанційному режимі – в умовах адаптивного карантину.


21 01

Карантин не завада для творчих, талановитих, амбітних. Вихованці театрального колективу «Звичайні дива» Будинку творчості дітей та юнацтва нещодавно стали учасниками ІІІ Відкритого конкурсу театрально-сценічного мистецтва малих форм «ЛЕТИ».


20 01

 Не лише учні мистецьких, а й загальноосвітніх шкіл міста впевнено заявляють про себе у різноманітних творчих конкурсах.


19 01

Щороку Національний проект «Педагогічний Олімп України» називає колективи, що мають високі результати навчальної та виховної діяльності, а також кращих педагогів,  які зробили індивідуальний внесок в освіту і виховання.


16 01

Новий рік почався з гарної новини для вихованців та викладачів школи робототехніки, що третій рік діє  у Покрові при Будинку творчості дітей та юнацтва. За кошти міського бюджету було придбано та встановлено витяжки до паяльних станцій творчої майстерні.