Графічні та анімаційні роботи юних покровчан серед кращих в обласному конкурсі

У Покрові багато молоді, яка цікавиться і займається вивченням комп'ютерної графіки та анімації. Свої універсальні знання учні демонструють як учасники різноманітних конкурсів.

Вже не перший рік юні покровчани серед переможців обласного конкурсу комп'ютерної графіки та анімації, який щорічного проводить Дніпропетровський обласний центр науково-технічної творчості та інформаційних технологій учнівської молоді.

Тридцять призових місць цьогоріч завоювали учні закладів загальної середньої, позашкільної та професійно-технічної освіти міста.

У номінації «Компютерна анімація» І місце здобув Максим Сіліненко (ліцей №9) ІІІ місце - Дмитро Левіщенко (ліцей №9) та Арсеній Бояринцев ( Центр підготовки та перепідготовки робітничих кадрів).

Найкращий результат у номінації “Компютерна графіка” мають Кіра Коняхіна, Ярослав Курочка, Ольга Кухтій, Ніколь Слащова (гурток робототехніки БТДЮ) та Оксана Антощенко (ЦП та ПРК).

ІІ місце в Єлизавети Охоти (ліцей №2), Наталії Лопатнікової (ліцей №3), Єгора Іващенка (ліцей №9).

Юрій Бухаленко та Ганна Дзюбенко (ліцей №3), Микола Завершинський та Тетяна Шишко (гурток робототехніки БТДЮ), Діана Кравчук (ліцей №5), Софія Руденко (ліцей №8), Павло Ситник (ліцей №9), Діана Ходус (ліцей №5), Дар’я Чеха(ліцей №9), Софія Шевченко (ліцей №9) завоювали ІІІ місце.

У номінації “Арт-дизайн. Фотоколаж” І місце розділили вихованці БТДЮ Андрій Подольчак та Євгеній Саганець.

ІІ мають Роман Вакулич, Кіра Коняхіна, Тетяна Шишко (гурток робототехніки БТДЮ), Кіра Рижикова (ліцей №6). ІІІ — Матвій Венцковський (гурток робототехніки БТДЮ), Вікторія Москова (ліцей №2), Діана Яцук (ліцей №3).

У номінації 3-D моделювання вихованка гуртка робототехніки БТДЮ посіла ІІІ місце.

Конкурс оголошувався на вільну тему. Зараз організатори оприлюднюють роботи учасників, і в них багато про те, що зараз переживаємо, а ще більше - віри в перемогу та в квітучу мирну Україну.

Вітаємо переможців і їхніх викладачів, бажаємо натхнення і нових перемог.

Прес-служба міського голови.