ПОДЯКАМИ МІСЬКОГО ГОЛОВИ ВІДЗНАЧЕНО КРАЩИХ ПЕДАГОГІВ ПОКРОВА

За всіх часів професія вчителя була дуже важливою, а особливо - зараз. У найскладніші для країни часи, попри усі виклики, педагоги Покрова продовжують невтомно тримати освітянський фронт.

За сумлінну та багаторічну працю, високий рівень професіоналізму та майстерності, вагомий внесок у розвиток освіти громади педагоги міста отримали відзнаки - Подяки міського голови Олександра Шаповала.

Відзначені були: вчитель математики ліцею №8 Валентина Репкіна, вчитель початкових класів ліцею №2 Ірина Головко, вчитель історії і правознавства ліцею №8 Марина Котій, вчитель початкових класів ліцею №2 Оксана Чекун та вчитель української мови і і літератури ліцею №8 Тетяна Козоброд.

Разом з відзнаками заступник міського голови Ганна Цупрова передала незламним освітянам теплі слова вітань та вдячність за любов до дітей та своєї професії, за те, що у найскладніші для країни часи, здійснюють неоціненний внесок у майбутнє України, допомагають виховати покоління сильних, незламних українців, які зараз відстоюють рідну землю на фронті і в тилу.

Дякуємо та бажаємо кожному перемоги та мирного неба, міцного здоров’я, невичерпної енергії та наснаги для досягнення нових успіхів у професійній діяльності.

Прес-служба міського голови.