Всi новини, сторінка 42

25 11

Міський етап конкурсу педагогічної майстерності “Вчитель року-2021” у номінації “Українська мова та література” проходив у період 19-20 листопада. Загалом у ньому взяли участь 5 педагогів закладів загальної середньої освіти Покрова.


23 11

Конкурс організовано творчим об’єднанням мистецьких та культурних ініціатив «Галерея ідей». У номінації «декоративно-ужиткове мистецтво» дипломи за І місця отримали Анастасія Довгун, Ксенія Марчук та Лілія Букіна.


20 11

Щороку 21 листопада Україна відзначає особливу дату, пов'язану з подіям, які змінили її  історію. Цього дня,  з інтервалом у дев’ять років,  українці  виходили  на головну площу країни, щоб довести головне — вони є нацією, яка прагне до справжньої свободи та влади народу.


19 11

Вчора у Дніпрі нагороджували переможців  та лауреатів ІІ обласного етапу Всеукраїнського конкурсу авторських програм практичних психологів і соціальних педагогів «Нові технології в новій школі».  Серед запрошених  до Дніпропетровського  обласного методичного ресурсного центру були і практичні психологи Покрова.


18 11

Представники педагогічної спільноти Покрова відомі своїми талантами та цікавими хобі, є постійними учасниками різноманітних конкурсів та програм.


12 11

Не просто сам факт наявності комп’ютерів, а якісне інформаційне середовище. Це те, чого потребує сучасна школа і що системно впроваджується в освітній сфері Покрові. Влітку моноблоками укомплектовано комп’ютерні класи загальноосвітнього ліцею та Шолоховської школи, раніше придбано 45 ноутбуків для учнів НВК №2, оновлено комп’ютерну базу СЗШ №4. Комплекти сучасної техніки установлено для дітей з особливими освітніми потребами у СЗШ №6 та №9, інтерактивну панель у шостій школі


11 11

Крім звичайних дисциплін  у сучасній школі  діти багато дізнаються і про культуру раціонального харчування.


11 11

На минулому тижні завідуюча дитячого садка №22 «Усмішка»  Марія Євич та  вихователь-методист Лариса Макаренко стали учасниками ІІ Міжнародної науково – практичної конференції: “SCIENCE AND EDUCATION: PROBLEMS, PROSPECTS AND INNOVATIONS”.


09 11

Щороку 9 листопада у День вшанування пам’яті Нестора Літописця ми відзначаємо День української писемності та мови. Двадцять років поспіль у цей день відбувається всеукраїнська подія – радіодиктант національної єдності. Разом з усією Україною ХХ ювілейний радіодиктант сьогодні писали і покровчани. Традиційно до загальнонаціонального флешмобу приєдналися старшокласники та педагоги закладів загальної середньої освіти міста. Цього разу диктант називався «Виклики книжкової ери»


06 11

Невід'ємною частиною процесу гігієни рук, що сьогодні особливо актуально, є сушіння рук. Зручно це робити за допомогою сенсорних сушарок, що запобігає контакту з приладом. 43 такі сушарки за рахунок міського бюджету придбано для закладів загальної середньої освіти міста. Для зручності школярів вони встановлені у вбиральнях та при входах до їдалень. Прес-служба міського