ВИХОВАНЦІ БТДЮ - З НОВИМИ ПЕРЕМОГАМИ

У реаліях нинішнього часу дорослі намагаються об'єднувати й розвивати юні таланти у віртуальному просторі, підтримувати творців у їх починаннях. А юні дарування не перестають дивувати своїми здобутками.

Участь гуртківців Будинку творчості дітей та юнацтва у Всеукраїнських творчих конкурсах принесла юним покровчанам успіх.

Гурток БТДЮ «Цікава арифметика» став переможцем всеукраїнського конкурсу «ТАЄМНИЦЯ ГЕНІЯ ШЕВЧЕНКА», а також здобув друге місце у Всеукраїнському конкурсі «ПРАВИЛА ДОРОЖНЬОГО РУХУ».

Щорічний міжнародний конкурс мистецтв "ЯКБИ ТИ НАС, ТАРАСЕ, ЧУВ!" зібрав роботи талановитих дітей з усіх куточків країни. Вихованка БТДЮ Олена Проценко та ансамбль «Гармонія» здобули першу премію.

На Всеукраїнському конкурсі талантів «DOBRO fest» юні покровчани гідно представили місто, підкресливши свою працелюбність і талант. Олександра Соловей здобула Гран-прі конкурсу, а Анастасія Сметанкіна та Андрій Подольчак посіли перші місця.

Міжнародний конкурс мистецтв "Перлина лотоса" підтримує у починаннях юних творців, дає можливість учасникам розкрити власний потенціал, обмінятися досвідом, відчути себе частинкою творчої спільноти.

Участь у ньому принесла вихованцям БТДЮ гарні результати. Дар’я Волошан, Ярослав Разлуцький, ансамбль «Гармонія» здобули першу премію, Андрій Подольчак, Ірина Захарченко, Софія Корягіна - володарі другої премії.

Конкурс "РОЗУМфест" також довів, що юні покровчани мають великий творчий потенціал. За результатами конкурсу, у номінації "Декоративно-прикладне мистецтво", Анастасія Михайленко здобула Гран-прі, Ксенія Марчук посіла перше місце. Дипломами за участь нагороджені Дмитро Чаплинський та Поліна Клименко. Роботи вихованців БТДЮ тематичні, тож експонуватимуться в палаці гетьмана Кирила Розумовського.

Організатори творчих конкурсів зауважують, що учасники надзвичайно талановиті, робота кожного надихає, заслуговує на увагу та захоплення. Особливу вдячність висловлюють педагогам, що займаються з дітками. Дякують за те, що вони допомагають учням розкритися, підтримують у творчих починаннях.

Вітаємо вихованців та наставників з гарними конкурсними результатами, бажаємо творчості та натхнення!

Прес-служба міського голови.