Скільки дітей — стільки здібностей

Кожна дитина по-своєму неповторна. Розкритись допомагає усвідомлення своїх здібностей, віра у власні сили. Створити ситуацію успіху дозволяють різноманітні конкурси і проєкти, до яких активно долучаються школярі Покрова.

З поміж 900 учасників бліц-конкурсу “Український орнамент Перемоги” -  учениця ліцею №5 Вікторія Глотова (вчитель технологій Л.В. Лобунець). Серед великої кількості кисетів та хустинок, оздоблених автентичним орнаментом, її кисети із зображенням козака та кобзи були відзначені журі. Роботи шестикласниці здобули І місце.

Роботи переможців бліц-конкурсу передали Міністерству оборони України та волонтерам для вручення бійцям ЗСУ.

Пробують свої сили у конкурсах і першокласники. Так, учениці гімназії №4 Кристина Шинкарьова та Мілана Чернецька  стали призерами Всеукраїнського  конкурсу дитячо-юнацької творчості, присвяченому пам'яті Марії Примаченко “Чарівний світ українського мистецтва”. За підготовку учасниць Подяку отримала педагог В.В. Оніщенко.

 

Вихованці студії-гуртка театрального мистецтва “Творчі Перлинки” ліцею №2 теж радіють перемогам.

Діана Сольона та Софія Шередеко здобули ІІІ місце в онлайн Всесвітньому кубку з інтелектуальної гри “Український узвіз”, який приурочили до Всесвітнього дня письменника (методист К.О. Кожанова).

Вітаємо творчих, здібних та наполегливих школярів та їхніх наставників!

Прес-служба міського голови.