Юні покровчани перемагають у творчих конкурсах

Вихованці Будинку творчості не зупиняються на досягнутому, беруть активну участь у мистецьких перегонах. Діти заявляють про себе, як про талановитих і наполегливих. Разом з керівниками опановують нові напрямки.

Перемогами увінчалася їх участь у Міжнародному конкурсі мистецтв "MADE IN UKRAINE". Гран-прі у номінації «Декоративно-прикладне мистецтво» завоювала Софія Сінілова, золото – Анна Іванова. Євген Саганець здобув 1 премію, а Андрій Подольчак - третю у номінації «Кіномистецтво». Перемоги у номінації «Вокал» і у гуртківців «Гармонії», котрі зайняли перше місце, перша премія також у Таїсії Наумович та друга у Марини Слабченко.

Не пасе задніх і гурток «Цікава арифметика», керівник Г.Т.Рекун, який здобув срібло Всеукраїнськомого конкурсу «З УКРАЇНОЮ В СЕРЦІ!».

Відзначилися вихованці БТДЮ і у Відкритому Дистанційному конкурсі дитячих творчих робіт з паперу «ЮНИЙ МЕЙКЕР. ПАПЕРОВИЙ СВІТ» Марія Бондар посіла І місце, Ніколь Слащова, Софія Руденко, Анастасія Михайленко - ІІ місце, Поліна Клименко, Дар’я Завидовська - ІІІ місце (керівники О.І. Бондар, Є.В. Ключникова, І.М. Бовкун, Н.О. Кондратюк).

Бронзу у Міжнародному дистанційному фестивалі-конкурсі талантів і мистецтв «ЛАСТІВКА ПЕРЕМОГИ» ГО «Повір у себе» завоювала Діана Рибакова (керівник Ю.Т. Кривчук).

Дипломом І ступеню нагороджено вихованку гуртка "Колібрі" Олену Проценко - учасницю Міжнародного багатожанрового конкурсу “Якби ти нас, Тарасе, чув” (номінація “декоративно-прикладне мистецтво”, керівник гуртка Ключнікова Є.В.).

У Міжнародному конкурсі "TALENT - TIME" Катерина Цупрова здобула І премію  (кер. Ключнікова Є.В.), ІІ премію мають Софія Корягіна (кер. Ю.Т. Кривчук)  та Андрій  Подольчак (кер. О.І. Полольчак)

Гарні результати здобули вихованці гуртка робототехніки БТДЮ в обласних змаганнях.

У конкурсі комп'ютерного макетування та верстання І місце у  Тетяни Шишко, ІІ мають Матвій Венцковський та Яна Чирюк. Діти подавали роботи в номінацію “газета”.

За результатами обласного конкурсу з інформаційних технологій “Капітошка” І місце завоював Ярослав Курочка, ІІ — Микита Комарець, ІІІ - Роман Таран, Олександр Комарець, Володимир Міщенко.

За підготовку учасників відзначено керівників гуртка: В.І. Кондратюк. та  Н.О. Кондратюк.

Вітаємо дітей та їхніх наставників та бажаємо нових перемог.

Прес-служба міського голови.