Всi новини, сторінка 37

31 03

Микола Коробка та Ілля Рабольт виконали нормативи МСУ, здобувши почесне звання. Для колективної радіостанції це справжня подія, бо визначає рівень підготовки та майстерності спортсменів, рейтинг команди.


29 03

Покровчани не лише беруть участь у конкурсах, а й ініціюють їх.   Колектив Будинку творчості дітей та юнацтва вперше взяв на себе таку відповідальність, розробивши положення творчого конкурсу і запросивши  приєднатися всіх охочих, не залежно від віку та місця проживання.


24 03

Цього разу відзначилися вокалісти гуртка «Гармонія» та програмістиі школи робототехніки.


16 03

Наприкінці тижня Покров гостинно приймав учасників І етапу Чемпіонату України з автомодельного спорту (юнаки),  кордові моделі у приміщенні. Змагання проходили  на базі автомодельної лабораторії  Будинку творчості дітей та юнацтва. Учасники – школярі до 13 років.


15 03

Такими є результати командної роботи спортсменів у 2020 році, які налаштовані на перемоги і у 2021-му.


11 03

Програмування, комп'ютерна графіка та анімація – напрямки комп'ютерних технологій, які стають все більше  затребуваними в сучасному світі. Юні покровчани  третій рік поспіль мають змогу безкоштовно оволодівати актуальними знаннями у Школі робототехніки, що діє при Будинку творчості дітей та юнацтва.


05 03

Хоч за календарем весна вже й настала, але переможна її хода починається саме з найпрекраснішого жіночого свята, яке присвячене найдорожчим людям на світі – мамам, сестрам, бабусям. Саме їм сьогодні присвятили свої прекрасні вокальні, музичні композиції та театральні номери чоловіча частина колективу та учнів Дитячої школи мистецтв.


03 03

Минулий рік змінив усталені традиції шкільного життя, дав новий освітній досвід,  але не обмежив  можливість учня проявити себе як творчу особистість. Результати участі юних покровчан у конкурсах та фестивалях 2020 року  досі надходять, надихаючи  переможців до нових звершень.


02 03

Наші спортсмени продовжують утримувати лідерство у такому технічно складному виді спорту як автомоделізм. Це доводять їхні нові перемоги. 27 лютого на базі автомодельної лабораторії Будинку творчості дітей та юнацтва пройшов обласний етап Всеукраїнських відкритих змагань учнівської молоді з автомодельного спорту (кордові моделі у приміщенні) серед школярів віком до 13 років.


25 02

Олександр Шаповал дякував педагогам за їхню працю, за любов до дітей та своєї професії,  бажав подальших перемог та звершень.