Всi новини, сторінка 20

25 08

24 серпня, у День святкування Незалежності країни, під патронатом міського голови Олександра Шаповала відбувся ІІІ Міський конкурс хорових вокальних колективів та ансамблів серед ветеранських та інших творчих колективів м.Покров. Концертна зала Школи мистецтв, де відбувся захід, зібрала як самих учасників, так і шанувальників музики. Глядачі привітно зустрічали конкурсантів різного віку та вподобань, яких об'єднує любов до пісні.


21 08

Кожна людина, кожна громада творить образ України.  Її доля – це доля усіх, хто живе під синім українським небом. Вчора в  арт- центрі міської бібліотеки презентували бібіліографічне видання "Історія Незалежності. Моє місто".  Покажчик створено Централізованою  бібліотечною системою  до ювілейної, 30-ї річниці незалежності України. 


10 08

На календарі — перша декада серпня. А отже ще цілих три тижні, аби покровчанам запастись на зиму теплими, літніми спогадами. І хоча пандемія вплинула на індустрію розваг, залишаються активності, які їй непідвладні. Саме такі пропонуються міською програмою “Покров вечірній”, яка успішно діє четвертий рік. Заходи на свіжому повітрі в прекрасній атмосфері парку ім. Б. Мозолевського давно завоювали прихильність і дітей, і дорослих. Приваблюють не лише мешканців громади, а й гостей міста.


09 08

Запрошуємо креативну, вмотивовану та проактивну молодь з усіх регіонів України стати частиною національного конкурсу "Молодіжна столиця України"! Вже традиційно буде обрано по 2 регіональних координатора від кожної області.


28 07

Ексклюзивна книга з сотнею зворушливих історій про добро тепер у міському музеї Покрова. Створена в рамках масштабного міжнародного соціального проекту “Книга Добра”, що вже 5 років мандрує світом, об'єднавши тисячі дітей та дорослих з усієї країни. Життєві історії про добро, щирість, людяність, якими вони поділились, популяризують Україну з її великим, мудрим серцем та добрими людьми.


28 07

Щороку 28 липня у день пам’яті святого рівноапостольного князя Володимира, відзначається православне свято — День Хрещення Київської Русі — України. Як державне свято цей день встановлено у 2008 році, воно символізує спадкоємність тисячолітньої історії України.


26 07

Чергове засідання Мама-клубу присвятили визначним місцям України, котрі  входять до чудес світу. Саме так, в ігровій формі, юним покровчанам розповідали про рідну країну, 30-річчя Незалежності якої святкуємо цього року.


23 07

Літо надихає. Вихованці мистецьких шкіл міста розширюють творчі горизонти.


16 07

До Дня працівників металургійної та гірничодобувної промисловості у закладі презентують унікальні світлини, архівні документи, які розповідають про історію містоутворюючого підприємства – гірничо-збагачувального комбінату.


13 07

“Рідне місто моє - перлина України” - таку назву має персональна виставка знаного в Покрові талановитого фотохудожника Євгена Кірюхіна. Музейники оформили її в рамках заходів, приурочених до 30-ї річниці Незалежності України.