Молоді, креативні та натхненні

Втретє День молоді в Україні відзначається разом з Міжнародним днем — 12 серпня. Молодь — це не лише майбутнє — це наше сьогодення. Освічені, енергійні, небайдужі покровчани — незмінна опора та рушійна сила для сильної громади та процвітаючої країни.

Сучасна українська молодь у свої кращі роки ще й бореться за незалежність рідної країни, мужньо долаючи усі труднощі війни й наближаючи Перемогу.

День молоді — це про участь молоді, про її роль і вплив на усі можливі процеси у творенні позитивних змін на усіх рівнях.

Сьогодні ініціативні, креативні, натхненні представники молодого покоління громади отримали відзнаки від міського голови Олександра Шаповала.

Самореалізованим у своїй сфері, успішним, патріотичним, їм дякували за активну життєву позицію, внесок у розвиток громади.

З нагоди молодіжного свята фахівці відділу культури міськвиконкому підготували для молоді пізнавальний квест. Команди позмагалися у вправності, швидкості, кмітливості. Відвідуючи тематичні локації та виконуючи різноманітні завдання, учасники поглиблювали свої знання з історії та сучасності краю, торкалися інших сфер інтересів нинішньої молоді. А на завершення провели патріотичний флешмоб.

До відзначення цього дня в онлайн-форматі широко приєдналися заклади освіти та культури міста. Шкільна молодь приєдналася до фотомарафону “Молодь єднає”, виставка онлайн-постерів “ Молодь за здоровий спосіб життя”, благодійна акція “Молодь Покрова на допомогу ЗСУ” та інші активності.

Прес-служба міського голови.