Всi новини, сторінка 21

13 07

“Рідне місто моє - перлина України” - таку назву має персональна виставка знаного в Покрові талановитого фотохудожника Євгена Кірюхіна. Музейники оформили її в рамках заходів, приурочених до 30-ї річниці Незалежності України.


09 07

Вчора в Україні відзначали свято, приурочене любові, взаєморозумінню, гармонії та вірності — День сім'ї. Як могутня ріка бере силу з джерел, так і наше місто збагачується щасливими, дружними родинами. З нагоди свята деякі з них побували в гостях у міському історико-краєзнавчому музеї ім. Занудька. Там для них підготували творчу майстерню “Солодкий кошик” та запросили до майстер-класу з розмальовування пряникових фігурок.


06 07

Літо – у розпалі, а щоб воно залишало лише приємні спогади, проходило насичено та цікаво, покровчанам пропонують цілий спектр заходів. Не перший рік, у рамках програми «Покров вечірній», містян запрошують до змістовного дозвілля, проводити уїкенд у колі друзів і родини, у затишку центрального парку, з аніматорами, іграми, мультфільмами.


25 06

Святкові заходи до 25-ї річниці Дня Конституції України та Дня


23 06

Кожна робота Нікіти Тітова вражає глибоким сенсом, влучно та лаконічно візуалізує те, що відбувається у суспільстві. Його мистецький відгук на українські реалії покровчани тепер можуть побачити не лише в соціальних мережах, а як експозицію. Також дізнатися більше про відомого українського digital-художника естонського походження, чиї гостросоціальні плакати викликають справжній мистецький ажіотаж.


22 06

Півстоліття тому, 21 червня 1971 року, з  кургану Товста Могила було піднято унікальний шедевр стародавнього ювелірного мистецтва – пектораль. Ця історична подія почала новий відлік у дослідженнях Скіфії, який ототожнюють з ім’ям видатного археолога, науковця й поета, Почесного громадянина Покрова – Бориса Мозолевського.


17 06

Заклад щедро ділиться своїми знаннями, радіючи, що історія цікавить, вона спонукає глибше пізнавати минуле. Загадкову Герру тут не припиняють досліджувати з наукових монографій, спадщини видатного Бориса Мозолевського, з легенд та міфів, які дійшли до нашого часу.


14 06

Учні Дитячої школи мистецтв закінчили навчальний рік яскравим творчим акордом.


10 06

Незабутній відпочинок у козацькій садибі організували для малечі з родин, що перебувають у складних життєвих обставинах. За підтримки міського голови Олександра Шаповала діти провели час, спілкуючись з природою, пізнаючи народні традиції – з емоціями та подарунками.


03 06

Десятки експонатів вперше представили мешканцям старостинського округу. Серед них унікальні світлини та фотолітописи.