Всi новини, сторінка 19

04 11

Розділ, присвячений легендарній команді, з’явився у експозиції «Спортивна гордість Покрова».


20 10

Заклади культури міста продовжують цикл заходів, присвячених історії Покрова. Юні художники поринули в мистецький світ


13 10

Видання розповідає про визначних людей, які зробили вагомий внесок у розбудову Покрова. Створення книги ініційоване міським головою Олександром Шаповалом, як прояв великої поваги та пошани.


01 10

В останній день вересня в Україні відзначається Всеукраїнський день бібліотек. Своє професійне свято працівники бібліотечної галузі міста зустрічали як і годиться - з читачами, книгою, у колі колег та однодумців.


29 09

Головна урочиста пісня, яка прославляє історію Покрова, залунає у день 65-річчя міста.


28 09

Заклад постійно вдосконалює форми роботи, веде пошукову й краєзнавчу діяльність. Музей є центром збереження історії Покрова, шанованим серед покровчан.


22 09

Сьогодні, 22 вересня, в Україні відзначають День партизанської слави. Для Покрова ця дата є священною, сотні наших земляків наближали перемогу у партизанському загоні, що діяв на території міста.


17 09

Проєкт «Стань зіркою» увійшов до п’ятірки лідерів цьогорічного парципаторного бюджетування. Його підтримали містяни, віддавши 418 голосів. Сьогодні Школа мистецтв може похвалитися успішною реалізацією творчої ідеї та показати перші результати роботи студії.


13 09

28 років тому, 13 вересня 1993 року, перестало битися серце видатного науковця, неперевершеного археолога, людини, чиє поетичне слово торкалося сердець – Бориса Миколайовича Мозолевського. Сьогодні Почесного громадянина Покрова вкотре пом’янули у міському народному історико-краєзнавчому музеї ім.М.Занудька.


26 08

Ювілейний день народження країни у Покрові відзначили численними заходами, які, згідно з розпорядженням міського голови, розпочалися заздалегідь до головної державної дати. А день 24 серпня для мешканців громади став справжнім родинним святом. Ювілейний день народження країни у Покрові відзначили численними заходами, які, згідно розпорядження міського голови, розпочалися заздалегідь до головної державної дати. А день 24 серпня для мешканців громади став справжнім родинним святом.