Всi новини, сторінка 23

01 04

Незважаючи на карантин, культурне життя Покрова сповнене подіями. Вихованці мистецьких осередків заявляють про себе на різноманітних творчих форумах.


30 03

Вироби з унікальним петриківським розписом прикрасили постійнодіючу експозицію, присвячену національному мистецтву.



26 03

27 березня ми відзначаємо Всесвітній День театру. Свято мистецтва, що об'єднує майстрів сцени у різних куточках світу, як аматорів, так і професіоналів. Напередодні цієї дати театральний колектив “Сюрприз” Школи мистецтв підготував традиційний звітний концерт.


15 03

Масляна – одне з найулюбленіших народних свят, оповите традиціями та звичаями. На нього чекають, до нього готуються, а так як цьогоріч воно приходить в умовах карантину,  зустрічали Масляну згідно обмежень, але незмінно – весело, з піснями та танцями.


12 03

Вебсайт створений, щоб світ дізнався про справжню Україну: креативну, динамічну, інноваційну.


12 03

Заслуженими результати щоденної натхненної  праці учнів та викладачів мистецьких шкіл є  високі відзнаки творчих конкурсів.


11 03

За висновками провідних критиків, наша Катерина Сударєва серед десяти театральних актрис, котрі мають власне обличчя та неповторний почерк.


11 03

Рік нещодавно почався, а міська бібліотека вже вдруге отримала велику партію книг. Це означає, що покровчан чекають цікаві новинки. Черговому поповненню посприяли експертка з питань електронного управління в Україні, громадська діячка  Яніка Мерило та посольство Великої Британії.


09 03

9 березня українці всього світу відзначають 207-річницю від дня народження Тараса Шевченка – невмирущого генія нашого народу. Згідно розпорядження міського голови Олександра Шаповала, у ці дні у Покрові проходять заходи, приурочені Великому сину українського народу.