У ТВОРЧОСТІ - КРАЩІ

Вихованці творчих осередків Покрова здобули переможні місця в престижних музичних конкурсах. Їх досягнення були визнані на національному та міжнародному рівнях. Це свідчення наполегливої праці та таланту юних музикантів та викладачів. Вони доклали багато зусиль, щоб досягти таких результатів.

Вихованці Дитячої музичної школи продемонстрували високий рівень виконання та музичної підготовки, яка вразила суддів музичних конкурсів.

Учениця фортепіанного відділу Єва Мирошниченко стала лауреатом І премії Міжнародного конкурсу мистецтв " Зоряний тріумф". Вихованка Лариси Білоус неперевершено виконала музичний твір "Сумний вальс" Евгенії Дзюби.

Орина Панкєєва отримала звання лауреата І премії Міжнародного конкурсу мистецтв " Творчий форум". Вихованка Тетяни Усенко отримала найвищі бали у номінації "Естрадний вокал".

Дарина Косенець та Данило Шолом стали лауреатами ІІ премії Всеукраїнського конкурсу музичного та образотворчого мистецтва Кафарські -Арт "Літо-2024". Вихованці Дарії Пятуніної виконали у дуеті музичний твір на народних інструментах.

Вихованець Олени Кузнєцової Тимофій Матковський також став лауреатом ІІ премії Всеукраїнського конкурсу музичного та образотворчого мистецтва Кафарські -Арт "Літо- 2024".

Талановиті вихованці дитячої Школи мистецтв також продовжують займатися улюбленими справами та отримують  переможні місця.

Перемогу у Міжнародному конкурсі мистецтв "Родом з дитинства" отримали випускники фортепіанного відділу Вероніка Бусько та Анастасія Нікольська (викладач Анастасія Бойко-Костіна).

Вихованці Дарини Куартової отримали відзнаки за перемоги у Всеукраїнському багатожанровому конкурсі мистецтв "ВЕЛИКОДНІ ВІЗЕРУНКИ".

Кароліна Донгаузер  та Ксенія Бурсова вибороли першу премію творчого конкурсу.

Фортепіанний дует Симеона Красільнікова та Соломії Римарчук вітаємо з почесною другою премією. Варвара Руденко теж виборола почесну другу премію Всеукраїнського конкурсу мистецтв "ВЕЛИКОДНІ ВІЗЕРУНКИ ". 

Випускниця Школи мистецтв Варвара Сізова (викладач Наталія Горб) стала лауреатом І ступеня ХІ Міжнародного конкурсу виконавців на народних інструментах "Арт-Домінанта". Талановита дівчинка виборола перемогу у номінації "Бандура інструментальна".

Також Варвара посіла друге переможне місце у номінації "Бандура" ІІІ Відкритого дитячого конкурсу виконавців на народних інструментах "Весняна поліфонія". Цього року у конкурсі взяли участь майже 100 учасників з різних куточків країни, зокрема Київської, Вінницької, Чернівецької, Запорізької, Хмельницької, Полтавської, Волинської, Чернігівської, Сумської, Дніпропетровської, Тернопільської областей та Києва.

Щиро вітаємо наших юних музикантів та їх викладачів з цими видатними успіхами! Бажаємо подальших творчих успіхів та нових перемог на музичній ниві.

Прес-служба міського голови.