Всi новини, сторінка 22

19 05

Вчора весь світ відзначав День Музеїв. У Покрові свято закладу, який відіграє важливу роль у збереженні історичної спадщини, вже традиційно зустрічали серед експонатів. Цього року краєзнавці приєдналися до міжнародної акції, запросивши покровчан на «Ніч у музеї».


05 05

Участь у різноманітних творчих змаганнях – невід’ємна частина  робота мистецького закладу, своєрідний іспит на рівень професіоналізму, як для учнів, так і викладачів. Нещодавно вихованці театрального колективу «Сюрприз»  взяли участь у Міжнародному  театральному мистецькому фестивалі-конкурсі  дитячо-юнацької творчості «Біла ластівка Пасха – 2021».


30 04

Величне християнське свято надихнуло колективи закладів культури на нові мистецькі пошуки. Світлому Христовому Воскресінню присвятили тематичні виставки та презентації робіт народних майстринь.


26 04

Пам’ятне видання стало результатом спільної роботи ГО “Союз Чорнобиль” та міської влади.


23 04

У Шолоховському будинку культури зустрілися ліквідатори аварії на Чорнобильській АЕС, люди, котрі 35 років тому рятували світ від «мирного атома» ціною найдорожчого, свого життя.


15 04

Школа мистецтв не перестає дивувати та радувати досягненнями своїх учнів. Результатом творчого пошуку і наполегливої праці дітей та їхніх наставників є примноження перемог та збагачення творчого досвіду.


09 04

Знову приємні новини від юних талантів Покрова. Учні мистецьких осередків міста мають високі результати участі у всеукраїнських та міжнародних фестивалях та конкурсах.


05 04

Дитина, яка вміє і любить читати – щаслива дитина. Бо біля неї завжди багато добрих, розумних друзів - книг. 2 квітня саме їхні іменини святкували у центральній дитячій бібліотеці міста з нагоди Всесвітнього дня дитячої книги.


01 04

Незважаючи на карантин, культурне життя Покрова сповнене подіями. Вихованці мистецьких осередків заявляють про себе на різноманітних творчих форумах.


30 03

Вироби з унікальним петриківським розписом прикрасили постійнодіючу експозицію, присвячену національному мистецтву.