Всi новини, сторінка 24

05 03

Хоч за календарем весна вже й настала, але переможна її хода починається саме з найпрекраснішого жіночого свята, яке присвячене найдорожчим людям на світі – мамам, сестрам, бабусям. Саме їм сьогодні присвятили свої прекрасні вокальні, музичні композиції та театральні номери чоловіча частина колективу та учнів Дитячої школи мистецтв.


04 03

 Нарешті дочекалися – прийшла весна. А що як не творчість найкраще гармонує з  весняними тенденціями оновлення. Напередодні найжіночнішого свята про це нагадали у центральній міській бібліотеці, яка в ці дні стала справжнім джерелом  весняних перетворень. Нині там проходять три виставки.


26 02

У день народження видатної поетеси Лесі Українки,  у Покрові пройшов вечір її шани та пам’яті.


24 02

Відкрити наново, глянути через призму сучасності  на неповторну, багатогранну Лесю Українку прагнуть юні покровчани. Школярі й вихованці мистецьких шкіл долучаються до мистецьких акцій, ініційованих як на загальнодержавному, так і міському рівнях з нагоди 150-річчя  з дня народження однієї з найвидатніших митців українського слова.


23 02

Цими днями Покров вшановує пам'ять справжнього героя Дані Дідіка. Він прожив дуже коротке, але яскраве життя, ставши прикладом для багатьох. Дані було всього 15 років, коли отримав важкі поранення під час теракту, скоєного під час ходи за Єдність України у Харкові в лютому 2015 року. 23 лютого юний патріот помер...


15 02

Учасників бойових дій на території інших держав в ці дні вшановували в закладах культури й освіти Покрова.


11 02

Міський краєзнавчий музей ім. Миколи Андрійовича Занудька цього року започаткував нову рубрику “Історія одного експонату”. У цікавому форматі в ній розповідають про справжні раритети з фондів музею. Про сферу їх використання та цікаві факти, які були з ними пов'язані. На сьогодні вже підготовлено три відеосюжети. Як вже зазначалося раніше, у цьому процесі із задоволенням беруть участь активісти музейної справи, яким належали експонати. Так, наш земляк Анатолій Калашнік поділився


10 02

Продовжують радувати рідне місто перемогами вихованці Школи мистецтв та Дитячої музичної школи.


05 02

Тепер твори «Симфонія Золотої Пекторалі», «Маленький Скіф», автора, Сергія Кустова, львів’янина, члена спілки письменників України, народного артиста України, доповнять музейну експозицію. Нагадуватимуть про важливу дату, 85-річчя від дня народження великого українця.


04 02

В історії бувають моменти, які назавжди пов'язують окрему людину і ціле місто. Саме так переплелися долі всесвітньо відомого вченого, поета і патріота рідної землі Бориса Миколайовича Мозолевського та Покрова.