Рідному місту та його Героям!

Перший день жовтня для Покрова є визначальним, бо увібрав в себе найголовніші дати, котрі ілюструють вчорашній, сьогоднішній і майбутній поступ громади.

День міста, День Захисників і Захисниць України, День Козацтва, День Ветерана – дати, за якими велич, міць, історичний досвід – любов до рідної землі!

Під Покровом Пресвятої Богородиці перше жовтня приходить з новим днем рідного міста. Цьогоріч йому 68-м, місту справжніх Героїв-Захисників, патріотів, людей, котрі віддають Покрову всі свої знання й щирість серця.

Тим, хто захищає рідну землю й своє місто, хто працює на його благо, присвятили свої виступи вихованці й творчі колективи мистецьких закладів культури. Онлайн-концерти, флеш-моби, майстер-класи, виставки й тематичні екскурси. Пісні, поезії, малюнки й арт- вироби розповідали про найкраще місто на землі – Покров. Діти бачать його сонячним та щасливим, під мирним небом, завдячуючи кожному дню нашим Захисникам і Захисницям.

На цьому наголошували і заклади освіти, де перший день жовтня пройшов під знаком пошани й поваги до історії міста, його героїв. Тут тривали тематичні уроки, патріотичні ініціативи, спрямовані на поглиблене вивчення минулого свого краю й країни.

Перше жовтня пройшло з патріотичним настроєм, гордістю за рідне місто та його Захисників – з вірою у Перемогу України.

Пресслужба міського голови.