Маленькі покровчани підтримують Захисників

Малюнки, листи, зворушливі сувеніри й смаколики – такі бажані подарунки для воїнів ЗСУ, які стають оберегами.

З перших днів повномасштабного вторгнення Покров допомагає Захисникам, хто боронить найцінніше – нашу свободу. Разом з дорослими подяку й підтримку військовим висловлюють діти, кожному, хто стоїть на захисті України. Сотні листів, поробок, малюнків та оберегів вже передано героям. Наші мистецькі та освітні осередки у рамках патріотичних онлайн-марафонів записали безліч пісень, віршів, слів побажань, які долітають до Героїв, надихаючи їх. Бо кожен такий прояв уваги – це зв'язок з рідним домом, тепло, яке зігріває наших незламних воїнів. Вони носять їх біля серця – листівки й малюнки, саморобних янголів.

Чергові подарунки передали юні покровчани до Дня Захисників і Захисниць України. Загальноосвітні заклади продумували кожну деталь, кожен сувенір, котрий відправлявся до військових. Разом з оберегами діти відсилають частку своєї душі з вірою та надією, бажаючи найголовнішого – щоб з перемогою скоріше поверталися додому!

Дитяча творчість надає сил українським героям, які з передової записують відеоподяки маленьким патріотам з великими серцями. Дітям, заради яких ведуть боротьбу - за їхнє мирне небо і мирне майбутнє.

Пресслужба міського голови.