НАШУ ГРОМАДУ ВІДЗНАЧЕНО СЕРЕД ЛІДЕРІВ ЗБЕРЕЖЕННЯ КУЛЬТУРНОЇ СПАДЩИНИ

Днями відбулося урочисте відзначення найактивніших територіальних громад, які роблять значний внесок у розвиток культурно-мистецького життя Дніпропетровщини. Приємно, що до п'ятірки лідерів увійшла і Покровська міська територіальна громада.

Такий рейтинг вже протягом кількох років проводять управління з питань культури та спорту Дніпропетровської обласної ради, ГО "ЖІНКИ плюс / WOMEN plus" та Обласний методичний центр клубної роботи і народної творчості. Громад - переможниць було нагороджено депутатськими субвенціями.

Прикладом успішної діяльності громади у напрямку збереження та популяризації культурної спадщини є перемога юної покровчанки в обласному конкурсі розмальовок "Козацькі пісні Дніпропетровщини – нематеріальна культурна спадщина людства".

Вихованка гуртка образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва “Мальованка” клубу селища Перевізькі Хутори Єлизавета Чернета здобула перше місце!  Її роботи стануть окрасою обкладинки та основою для ілюстрацій у розмальовці.

Загалом до конкурсу долучилося 14 дітей та підлітків, які намагалися в малюнках відобразити дух козацьких пісень Дніпропетровщини, які внесено до Списку термінової охорони ЮНЕСКО.

Вітаємо Єлизавету та керівника гуртка Олену Чепінську з перемогою, бажаємо творчості і наснаги!

Прес-служба міського голови.