Майстер-клас для дітей Захисників

Ветеранський простір громади — це ще й творче, корисне дозвілля для дітей Захисників. Місце зустрічі друзів та людей, які готові допомогти і підтримати.

Днями для дітей підготували особливий майстер-клас з переглядом патріотичних мультфільмів. Організатори запропонували розмалювати пряники. Та не звичайні, а справжні символи любові і єдності — у вигляді сердечок та мапи України. Таке заняття дітям стало до вподоби.

Вони старанно виводили значущі слова і візерунки у символічних, синьо-жовтих кольорах, відчуваючи при цьому гордість за своїх рідних, які боронять нашу країну. Не тільки пряниками була насичена зустріч, що проходила у надзвичайно теплій, дружній обстановці з чаюванням і спілкуванням. Дітям розповіли про шеврони Героїв, які боронять рідну землю, про ту інформацію, яку несуть ці знаки розрізнення. Малеча розповідала про шеврони своїх батьків і навіть зобразила їх на папері. Особливі слова діти писали у побажаннях-сердечках - “ Щоб настала така жадана Перемога і кожен Захисник повернувся додому!”

Творчість і спільна діяльність стали чудовим способом емоційного розвантаження для учасників майстер-класу. А ще, свідченням того, що кожен українець, незалежно від віку, може у свій спосіб долучитися до спільної боротьби за наше майбутнє.

Пресслужба міського голови.