Всi новини, сторінка 53

03 01

Першим соціальним інститутом, через який проходить людина, є дитячий садок. Саме тут в неї закладають ті базові навички, які формують її особистість. У грудні своє 55-річчя відзначив дитячий дошкільний заклад № 5 “Червона шапочка”. За ці понад півсторіччя його випускниками стали сотні й тисячі дітлахів міста.


24 12

Минулого року у Покрові було започатковано прекрасну традицію – відзначати інтелектуальну еліту учнівської молоді – відмінників навчання, переможців олімпіад та навчальних конкурсів.


17 12

За підсумками року, що минає, Будинок творчості дітей та юнацтва нашого міста визнано одним із кращих закладів області серед “техніків”. За рейтингом участі позашкільних закладів науково-технічного напрямку в обласних та всеукраїнських масових заходах покровчани стали третіми. Поступилися лише Дніпропетровському обласному центру науково-технічної творчості та станції юних техніків з Кривого Рогу.


13 12

Своє реноме лідерів спортивного руху продовжує доводити спортивний колектив загальноосвітньої школи № 6. Цього тижня підопічні досвідченого наставника Олександра Федоренка підкорили чергову спортивну вершину.


11 12

Залучення учнів до інтелектуальних змагань та конкурсів є важливим кроком для розкриття обдарованості та реалізації їхніх можливостей. Від жовтня до грудня триває гаряча пора шкільних олімпіад та різноманітних творчих конкурсів.


06 12

Сучасні стандарти освіти орієнтовані на потребу у підготовці фахівців з вільним володінням комп'ютерними технологіями та інформаційною грамотністю відповідного рівня. Аби діти мали необхідні умови для оволодіння актуальними навичками, у Покрові продовжується комп'ютеризація шкіл. Днями нову комп'ютерну техніку отримав НВК №2.


06 12

Шостого грудня  Україна відзначає День Збройних Сил, віддаючи данину поваги нашим Захисникам. До цієї дати у Покрові пройшли заходи у закладах освіти й культури, тематичні виставки та екскурсії. Міський музей розповідав про наших земляків, які віддали життя за незалежність своєї країни, а школярі присвятили людям, що стоять на захисті державності, фестиваль юнацької доблесті.


05 12

З 29 листопада по 1 грудня у місті Стрий, що на Львівщині, проходив чемпіонат України з автомодельного спорту серед учнівської молоді (кордові моделі) у приміщенні (IV ранг). Позмагатися до автомодельного кордодрому Міської станції юних техніків з’їхалися 48 учасників з 6 регіонів України, серед яких і автомобілісти Покров — вихованці Будинку творчості дітей та юнацтва.


04 12

Команда Будинку творчості продовжує впевнено перемагати на змаганнях всіх рівнів. Стипендіати міського голови, вихованці Миколи Голуба утримують найвищі рейтинги, не збавляючи переможний темп.


29 11

Навчальний рік у розпалі, отже - час для інтелектуальних змагань школярів. Триває другий етап Всеукраїнських олімпіад – міський. Учні загальноосвітніх закладів демонструють свою ерудицію та рівень підготовки.