Всi новини, сторінка 51

06 03

Кагорту міських призерів ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін 2019- 2020 навчального року замкнула Владислава Гащиц. Учениця 11 класу СЗШ №6 минулої суботи взяла участь у ІІ турі обласної олімпіади з екології. Добре справившись з олімпіадними завданнями, Владислава здобула ІІІ місце.


04 03

Лідерські позиції в автомодельному спорті наші спортсмени підтвердили на обласному етапі Всеукраїнських змагань учнівської молоді з автомодельного спорту (кордові моделі у приміщенні). Турнір, організаторами якого виступили Дніпропетровський обласний центр науково-технічної творчості та інформаційних технологій учнівської молоді спільно з міським БДТЮ, пройшов у Покрові наприкінці минулого тижня.


02 03

Вихованці Будинку творчості, Почесного громадянина Миколи Голуба, підвищують спортивну кваліфікацію. Вже у 2020-му спортсмени вирішили позмагатися з досвідченими зв'язківцями і отримали перемоги. Покровчани знову довели, що немає нічого неможливого, коли є бажання вдосконалюватися та йти до мети. Мета наших спортсменів — лідерство у радіоефірі та нові знання, що допомагають відкривати радіосвіти. Стипендіати міського голови, наші зв'язківці, доводять це на практиці.


28 02

Четвертий рік як НВК №1 є учасником дослідницько-експериментального проекту за темою “Науково-методичні засади створення інноваційної моделі STEM – освіти в навчальних закладах Дніпропетровщини”, який запровадив обласний інститут післядипломної освіти. Вчителями початкових класів Іриною Устименко, Тетяною Швець та Іриною Венцель створено авторські програми до спецкурсу “Введення в науку” для учнів 2,3,4 класів.


27 02

Це підтвердило журі сьомого відкритого літературно-художнього конкурсу «Край п’яти січей», де вихованці Будинку творчості перемогли у номінації «Декоративно-прикладне мистецтво». Не перший рік юні майстрині БТДЮ дивують фахове журі своїм вмінням. Цього разу учениці Єлизавети Ключнікової приголомшили віртуозним володінням унікальних технік – кинусайг та гільоширування.


26 02

Минулими вихідними у Дніпрі пройшли передостанні у 2019/2020 навчальному році обласні учнівські олімпіади. Учні закладів загальної середньої освіти Покрова продовжують показувати успішні результати.


24 02

У сучасному бізнес-просторі тема стартапів дуже популярна. Все частіше їх авторами стають українські школярі та студенти. Залишити слід у Кремневій долині мріють і юні покровчани. Про те, як генерувати ідеї, які можна реалізувати за допомогою інноваційних технологій, днями йшла мова у НВК №1 на уроці курсу "Громадянська освіта" під назвою “Start AP – вдалий старт у життя”.


20 02

18 лютого відбулася колегія управління освіти Покровської міської ради. В роботі консультативно-дорадчого органу взяли участь керівники загальноосвітніх, дошкільних та позашкільних навчальних закладів. Першим розглянули питання про стан виконання міської цільової соціальної програми “Освіта м. Покров на 2019-2021 роки” за минулий рік.


17 02

Стали відомі результати обласного конкурсу “Краще творче учнівське об'єднання еколого-натуралістичного профілю”, який проводив протягом грудня-січня обласний еколого- натуралістичний центр дітей та учнівської молоді.


12 02

Сьогодні більшість людей не уявляє свого життя без інтернету. Та окрім безмежних інформаційних ресурсів, розваг та спілкування друзів, в онлайн можна натрапити на величезну кількість небезпек. В зоні ризику передусім діти, яким бракує життєвого досвіду та знань.