Всi новини, сторінка 52

10 02

“Дівчата СТЕМ” - знайомство з менторкою Стартував новий сезон Менторської програми “Дівчата СТЕМ”, до якої увійшло Навчально-виховне об'єднання. Аби познайомитися з ТОП-20 Надихаючими жінками в СТЕМ, переможниця відбору учениця НВО Наталія Молочна разом з керівником філіалу - вчителем Оксаною Матюшенко минулої суботи побували в Києві.


Повідомляємо, що з 10 лютого 2020 року відновлюється навчально-виховний процес в закладах загальної середньої освіти та закладах позашкільної освіти, який було призупинено у зв'язку з проведенням обмежувальних заходів по зменшенню захворюваності населення міста Покров та Шолохівського старостинського округу на гострі респіраторні вірусні інфекції.


05 02

Найближчим часом прогнозують величезний попит на фахівців у сфері технологій. Практично 80% професій, які нині швидко розвиваються і входять до списку найбільш оплачуваних, потребують фундаментальних знань з математики, фізики, хімії, біології та інформатики, тобто зі СТЕМ. Зважаючи на таку тенденцію, в освітніх закладах Покрова впроваджують різні форми СТЕМ- навчання та долучаються до масштабних проектів.


04 02

У поточному навчальному році юні покровчани демонструють непогані результати участі в обласних олімпіадах. Майже з кожного предмета наші учні мають призові місця. Останні досягнення тому підтвердження.


23 01

Вихованці загальноосвітніх закладів Покрова продовжують брати участь в обласних етапах предметних олімпіад. І хоча змагатися доводиться з найсильнішими учнями Дніпропетровщини, покровчани демонструють високий рівень знань і заслужено здобувають призові місця.


16 01

Покров успішно пройшов етап міських олімпіад з базових дисциплін і так само успішно розпочав обласний. Учні загальноосвітніх закладів демонструють високий рівень знань та підготовки. На останній олімпіаді з англійської мови одинадцятикласники ліцею – Дар’я Косенко і Артур Коваленко посіли почесне третє місце. Наставником дітей є Людмила Петренко. Бронза і у десятикласниці з НВК№2 Марії Чмихал, вчитель Оксана Притула. Такий результат надихає дітей на подальше поглиблене вивчення


14 01

Колективна радіостанція Будинку творчості дітей та юнацтва за підсумками 2019 року в черговий раз підтвердила своє лідерство в рейтингу кращих радіостанцій України.


14 01

Нещодавно у Дніпрі  було презентовано 21-й збірник дитячої творчості «Собори наших душ», присвячений 205-й річниці від дня народження  Тараса Григоровича Шевченка.


13 01

У сучасному освітньому процесі величезну роль відіграє робота психологів. Їхня діяльність спрямована не лише на те, аби захистити дітей від стресу, але і розкрити їхній творчий потенціал. Сьогодні в Покрові активно впроваджуються технології інклюзивної освіти, які мають допомагати отримувати знання особливим дітям. Тож чим більшим арсеналом знань і навичок володіють наші педагоги, тим ефективнішою буде їхня праця в даному напрямку.


11 01

Зареєструватися для участі у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні покровчанам можна до 24 січня на сайті Дніпропетровського регіонального центру оцінювання якості освіти. Участь у тестуванні — не обов'язкова, але допомагає краще підготуватися до ЗНО. До речі, його учасником може бути не лише школяр.