Всi новини, сторінка 49

29 05

Кінець навчального року – з теплими побажаннями та щирими словами. Саме так завершується 2019-2020 шкільний рік. Сьогодні викладачі дякують своїм учням за наполегливість, розуміння та підтримку, за виконані уроки та здані контролі, за участь у онлайн-акціях. До щему зворушливого онлайн-марафону вдячності долучаються і діти.


29 05

Сьогодні в усіх навчальних закладах Покрова завершується учбовий рік. Цього року цей довгоочікуваний День проходить по-іншому, без квітів, вальсу випускників та останнього дзвоника. Та головне, що для всіх нас він залишається дуже важливим етапом, бо знаменує ще один пройдений шкільний рік.


28 05

Днями відбулося засідання міської комісії з питань ТЕБ і НС, на якому ухвалено підготовчі заходи для організованого початку роботи закладів дошкільної освіти у період адаптивного карантину. Перевірка міською комісією з питань ТЕБ і НС виконання тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів у закладах дошкільної освіти запланована на 04 червня. За її результатами буде прийняте рішення про відновлення роботи дитячих садків. Попередньо в планах розпочати діяльність


28 05

В умовах карантину тема ЗНО та вступної кампанії  потребує додаткового висвітлення. «Від випускника школи – до студента закладу вищої освіти: особливості проходження цього шляху у 2020 році» - таку назву має онлайн-форум, який найближчої суботи вперше пройде на Дніпропетровщині під егідою Департаменту освіти і науки облдержадміністрації, спільно з регіональним центром оцінювання якості освіти та  університетом імені Альфреда Нобеля.


27 05

Це довели школярі та педагоги закладів загальної середньої освіти міста. Бо не залишили тренування,  не перестали займатися спортом, а навпаки, використали карантин як чудову можливість зміцнити тіло та дух.


21 05

Вчора Міністерство освіти і інауки України затвердило оновлений графік проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році. Відтак, основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання розпочнеться 25 червня з математики і завершиться 17 липня тестуванням з хімії. Тестування з української мови відбудеться 30 червня, з фізики – 2 липня, з іспанської, німецької, французької мов – 6 липня, з англійської мови – 7 липня, з історії України – 9 липня, з біології – 13 липня, з географії – 15 липня.


20 05

Методичні розробки директора закладу Ніни Якімової та керівника гуртка Наталії Гриценко визнані одними з найкращих у Міжнародному проекті “Дистанційне навчання у позашкільній освіті”.


08 05

День Пам’яті і примирення та День перемоги для всіх – особливі дні. Вони викликають відчуття гордості за наш народ, безмежну вдячність тим, хто в жорстокій битві здобув Перемогу, хто у післявоєнні роки відбудовував зруйновану країну. Цьогоріч   ювілей Великої Перемоги ми вшановуємо в режимі онлайн. Та від цього ці пам’ятні дні не стали менш урочистими, а ще більше увійшли в кожну родину, кожну домівку.


30 04

Він став цікавою, змістовною подією і для учнів та вихованців Навчально-виховного об’єднання, на базі якого діє філіал Всеукраїнського проекту Дівчата STEM.


29 04

 Днями стали відомі результати обласного конкурсу з компютерного  макетування та верстання, яке Дніпропетровський обласний центр науково-технічної творчості  та інформаційних технологій учнівської молоді проводив заочно.